Özge Özacar’ın Sevgilisi Kim? Oğuz Özmen Kimdir? Kaç Yaşında?

Özge Özacar’ın Sevgilisi Kim? Oğuz Özmen Kimdir? Kaç Yaşında? İşte detaylar...

Özge Özacar’ın Sevgilisi Kim? Oğuz Özmen Kimdir? Kaç Yaşında?

Show TV’nin popüler dizisi Kızılcık Şerbeti ile büyük bir çıkış yakalayan oyuncu Özge Özacar, iş insanı Oğuz Özmen ile yaşadığı aşk dolu anlarla gündemde. Dizinin sezon finalinin ardından tatile çıkan çift, plajda romantik anlar yaşarken görüntülendi. Özge Özacar’ın sevgilisi olan Oğuz Özmen hakkında merak edilen detaylar ise okurlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Özge Özacar’ın Sevgilisi Kim?

Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Görkem karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Özge Özacar, özel hayatıyla da sıkça konuşuluyor. Başarılı oyuncu, dizinin sezon finalinden sonra sevgilisi Oğuz Özmen ile tatile çıktı ve plajda yaşadıkları romantik anlar objektiflere yansıdı.

Oğuz Özmen Kimdir? Kaç Yaşında?

Oğuz Özmen, Gaziantep’in önde gelen iş insanlarından biri olarak tanınıyor. Özmen Un A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Oğuz Özmen, Gaziantep’e İpek Hanım Konağı ve Hışvahan gibi önemli projeler kazandıran Özmen ailesinin bir üyesi. Koç Üniversitesi mezunu olan Oğuz Özmen, iş dünyasında büyük başarılara imza atmış ve 2023 Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’nde ödüle layık görülmüştür.

Özmen Un A.Ş., un ve unlu mamuller sektöründe faaliyet gösteren köklü bir şirket olup, Oğuz Özmen iş dünyasındaki etkinliklere aktif olarak katılmakta ve sektörel fuarları yakından takip etmektedir.

Özge Özacar ve Oğuz Özmen’in aşk dolu tatil fotoğrafları sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, çiftin ilişkisi de magazin dünyasında merakla takip ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler