Paul Pogba Neden Men Edildi? Ne Zaman Geri Dönüyor?

Fransız futbolcu Paul Pogba, açıklamalarda bulundu. Peki Paul Pogba Neden Men Edildi? Ne Zaman Geri Dönüyor? İşte tüm detaylar...

Paul Pogba Neden Men Edildi? Ne Zaman Geri Dönüyor?

Paul Pogba Neden Men Edildi? Ne Zaman Geri Dönüyor?

Fransız futbolcu Paul Pogba, Eylül 2023'te yapılan doping testinde pozitif sonuç vermesi nedeniyle futboldan 4 yıl men edilmişti. Ancak, Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) yaptığı itiraz sonucunda cezası 18 aya düşürüldü. Pogba, bu indirimle birlikte 11 Mart 2025 tarihinde sahalara geri dönebilecek.

"Sabırsızlıkla Bekliyorum"

Cezasındaki indirimle ilgili açıklamalarda bulunan Pogba, en sevdiği şeyi yapmaya geri dönecek olmanın heyecanını dile getirerek, bu durumu "hayata yeni bir başlangıç" olarak nitelendirdi. Pogba, Mart 2025’te sahalara dönmeyi sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

Paul Pogba’nın Ligue 1’e Dönüş İhtimali

Pogba, kariyerine Ligue 1'de devam etmeye sıcak baktığını ve Marsilya gibi kulüplerin seçenekler arasında olduğunu belirtti. Fransız futbolcunun, Mart 2025’te dönüşü futbol dünyasında heyecanla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler