Boğa burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Boğa Burcu

Yeni yıl yaklaşınca burçları takip edenler gelecek yılda kendilerini nelerin beklediği konusunda araştırmalar yapıyor. Boğa burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Boğa Burcu ve tüm detaylar…

Boğa burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Boğa Burcu

2024 yılına sayılı günler kala Astrolojiye merak duyanlar burçlarını yeni yılda neler beklediğini merak ediyor. Boğa burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Boğa Burcu ile ilgili bütün ayrıntılar bu sayfada.

boga-burcu-202411.webp

Haber61 Köşe yazarı Astrolog Banu Boz, yeni yılda Boğa burçlarını nelerin beklediğini kaleme aldı.

Astrolog Banu Boz, Boğa burcu ile ilgili şunları söyledi;

astrolog-banu-boz-001.webp

İşlerini keyiflerine göre yapmayı seven Boğa burçları; Sabırlı, ayakları yere sağlam basan, pratik, zevk sahibi ve dayanıklı olurlar. Boğa burçlarının ortak özelliği hırçın, inatçı ve tembel taraflarıdır. Onlar bir kere oturdu mu iş bitmiştir ve bir daha harekete geçmeleri zor olur. Karar vermiş bir Boğa ise asla geri adım atmaz. Risk almayı pek sevmedikleri için her işlerini önü sonu araştırırlar. Boğaların sakin gözükmelerine aldanmamak gerekir. Onların gizledikleri acımasız ve kindar yapıları vardır. Kızdıkları zaman korkutucu ve suça eğilimli olurlar. Sanat yönleri çok güçlüdür. İyi bir müzik kulağı ve estetik anlayışları vardır. Mimarlık anlayışları gelişmiştir ve değerli şeyleri toplarlar. Tarım yapmak, toprakla uğraşmak onlara iyi gelir ve fayda sağlarlar. Boğa burcu insanları toplumda düzen kurmak adına bazı oluşumlar içinde olabilirler. Barış için savaşı savunan Boğalar, yeni felsefi akım ve devlet düzeni kurmak için kollektif alan oluşturabilirler. Fakat dikkat etmelidirler. Etkin durum onların sonu olabilir.

20-30 Nisan arası doğan Boğa burçları; güvenilir, sebatkar, inatçı ve hırçındırlar. İyi bir yatırımcı, iyi bir sigortacı ve iyi bir emlakçı olurlar. Sanat ve mizah yönleri güçlüdür. Moda ve mücevher tasarım yeteneklerine sahiptirler ve iç mimariden anlarlar. Her birinin el lezzetleri vardır ve yemek yapmaktan keyif alırlar. Yönetici gezegenleri toprak ve su burçlarının birindeyse; hesap ve finansal konularda danışmanlık yapabilirler. Bu durum onlarda var olan meziyettir.

31 Nisan 10 Mayıs arası doğan Boğa burçları; parayı lüksü severler. Mal, mülk sahibi olmak onlar için çok önemlidir. Boğa burcu feminen bir burç olmasından dolayı koruyucu anne ve baba olurlar. Beslenmeden ve psikolojiden çok iyi anlarlar. Çalışkan ve düzenlidirler. Güvenilir bir asistan, analizci, yazar, psikolog, bankacı, ekonomist ve işletmeci olurlar. Venüsleri hava ya da su guruplarının birindeyse konumları büyür ve işlerinde tanınırlar.

11- 20 Mayıs arası doğan Boğa burçları, inatçı, dediklerinde ve fikirlerinde direnen, hırslı, sırlı ve içine kapanıklardır. Devlet yönetiminde söz sahibi olabilirler. İyi bir ataşe ve bürokrat olurlar. Ajanlık yeteneklerine sahiplerdir. Venüsleri ateş burçlarında olursa kontrol edilemez öfke patlamaları yaşarlar.

2024 ve Boğa burçları;

Şubat ayı ile şartlarınıza çözüm geliyor. Mart ayı yenilikler belli oluyor ve hareketli zamana geçiyorsunuz. Sizi yükseltecek koşullarda görüş alanı belirlediğiniz Mayıs sonrası yeni haklar elde ediyorsunuz. Bol bereketli zamanlar Ağustos ile başlıyor. Yıl sonuna kadar destekleyen koşullar içindesiniz. Mücadele edeceğiniz konular toplumsal alanda ilerliyor. Haziran ve Temmuz arası oldukça aktif duruma geçiyorsunuz. Bir hastalık süreci içindeyseniz hastanelerle ilişkili gelişmeler öne çıkıyor. Bu yılın Merkür retroları, banka hesaplarınızda, yerleşim ve temel unsurlarınızı iyileştirme adına size toparlama şansı getiriyor. Boğa burçları, yılın ikinci yarısı size yarayacak. Bereketini değerlendirmeye alın.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler