İkizler Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 İkizler Burcu

Yeni yıl yaklaşınca burçları takip edenler gelecek yılda kendilerini nelerin beklediği konusunda araştırmalar yapıyor. İkizler burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 İkizler Burcu ve tüm detaylar…

İkizler Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 İkizler Burcu

2024 yılına sayılı günler kala Astrolojiye merak duyanlar burçlarını yeni yılda neler beklediğini merak ediyor. İkizler burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 İkizler Burcu ile ilgili bütün ayrıntılar bu sayfada.

ikizler-burcunu-2024te-neler-bekliyor-2024-ikizler-burcu.webp

Haber61 Köşe yazarı Astrolog Banu Boz, yeni yılda İkizler burçlarını nelerin beklediğini kaleme aldı.

Astrolog Banu Boz, İkizler Burcu ile ilgili şunları söyledi;

ikizler-burcunu-2024te-neler-bekliyor-2024-ikizler-burcu-001.webp

Burçlar kuşağında İkizler burcu; hava elementinin etkisi altındadır. Havanın vermiş olduğu değişkenlik ile hareket enerjisi yüksek olur. Ve başkalarının ulaşamayacağı konumlar onun için imkânsız değildir. İkizler, aktif hayal gücü ve konuşma becerisi ile çevresinde yakınlık hissi uyandırır. İkizler burcu genellikle iyi yürekli ve anlayışlı insanlardır. Fakat duygusal ve sezgisel yönden bir balık gibi zengin değildir. Onlar bilgiye yeni form vermekte ustadırlar. Maalesef çoğu ikizler burcu enerjilerini ve yeteneklerini boş yere tüketirler. Aşırı meraklı yapıları vardır. En büyük kusurları organize olamamaları ve çok konuşmalarıdır. Sır saklayamaz ve çabuk sıkıldıklarından hiçbir konunun derinine inmezler. Çoğu iyi şofördür ve araba kullanmayı severler. İkizler burcu insanı oldukça seri ve çabuk hareket eder. Onlar hislerin değil günün insanıdır. Çoğu İkizlerin güven oluşturmama sebebi iletişimdeki hataları yüzünden olur. Maalesef hayat onları zahmetli ve mecburi durumların içinde bırakır ve çoğu ikizler talihsizlikler yaşarlar.

21 Mayıs 1 Haziran arası doğan İkizler burcu; çok hareketli ve iyi bir dil uzmanıdırlar. Konuşurken ellerini çok kullanırlar. İyi bir şoför, gazeteci, haberci ve sekreter olurlar. Merkürleri hava gurubu burçlardan birindeyse ön görülemez hareketleri vardır. Sürekli seyahat ederler.

2- 11 Haziran arası doğan İkizler burçları, Ortaklıklar alanında işlerini iyi götürürler. İyi bir organizatör, halkla ilişkiler uzmanı, satış personeli ve arabulucu olurlar. Merkürleri ateş burçlarından birindeyse çok çevreleri olur ve yaptıkları işte büyürler.

12-21 Haziran arası doğanlar, tam bir proje adamıdır. Edebi yönü kuvvetli, çizim becerisi ve yön bilinci yüksektir. Yabancı ülkelerde şansları yüksek olur. Merkürleri toprak ve su gurubu burçlardan birinde ise ön görü yetenekleri ile gelecek belirlerler.

2024'te İkizler burçları;

Yeni yılla birlikte bedenen koşturmak durumunda kaldığınız gelişmeler içindesiniz. Bağlantı halinde olduğunuz işleriniz var. Nisan ayında konu her ne ise aydınlanıyor ve bağlantı bitiyor. Haziran ayı ile hareketli döneme giriyorsunuz. Ağustos da belirleyeceğiniz görüş açısı ile yeni şartlara çözüm getiriyorsunuz. Belirlenen bedeller için yeni takip süreci başlıyor.

Ağustos ile yeni haklar elde ediyorsunuz. 21 Temmuz ve 5 Eylül arası oldukça hareketli ve girişim gerektiren koşullar içindesiniz. Bu yıl Merkür retrolar; ortaklıklarınız, iletişim ve anlaşma gerektiren organize işlerinizde şimdiye kadar düzenleyemediğiniz konuları tamamlama fırsatı getiriyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler