Girona - Athletic Bilbao Maçı izle, Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Maç Kadrosu ve İlk 11'ler

Girona - Athletic Bilbao Maçı izle bilgileri ve Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda olduğu ile alakalı tüm detaylar haberimizde.

Girona - Athletic Bilbao Maçı izle, Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Maç Kadrosu ve İlk 11'ler

İspanya LaLiga’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Girona ile Athletic Bilbao, ligin 8. hafta karşılaşmasında kozlarını paylaşacak. Spor severler, bu mücadeleye dair detayları araştırıyor. "Girona - Athletic Bilbao maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorularına yanıt arıyorsanız, işte tüm bilgiler haberimizde...

Girona - Athletic Bilbao Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Girona ile Athletic Bilbao, 6 Ekim 2024 Pazar günü Municipal de Montilivi Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Müsabaka saat 15:00’da başlayacak. Mücadelede her iki takım da sahadan puanla ayrılmak istiyor.

Girona - Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Bu önemli mücadele, EXXEN, S Sport, S Sport Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak. Yayını takip edebilmek için EXXEN, S Sport, S Sport Plus üyeliğine sahip olmanız gerekiyor.

Girona - Athletic Bilbao Maç Kadrosu ve İlk 11'ler

Maç öncesi her iki takımın da kadrosu merak ediliyor. Ancak Girona - Athletic Bilbao karşılaşmasının ilk 11'leri henüz açıklanmadı. Kadrolar açıklandığında güncel bilgilerle size sunacağız.

Girona - Athletic Bilbao Maçı Hakemi Kim?

Bu kritik karşılaşmayı hakem Pulido Santana yönetecek.

Athletic - Girona Maçına Dair Öne Çıkan İstatistikler

Girona, La Liga'da Athletic ile oynadığı ilk dört maçın üçünden mağlup ayrılırken (1 galibiyet), sonraki dört karşılaşmada ise yalnızca bir kez mağlup oldu (2 galibiyet, 1 beraberlik). Girona, son dönemde Athletic karşısında daha dirençli bir performans sergiliyor.

Athletic, La Liga'daki son dört maçını kaybetmedi (3 galibiyet, 1 beraberlik) ve 2024 senesinde daha uzun bir yenilmezlik serisi yakalayamadı. Bu form grafiğiyle birlikte Athletic, sezonun geri kalanına olumlu bir şekilde ilerlemeyi hedefliyor.

Öte yandan Girona, son dört La Liga maçını kazanamadı (2 beraberlik, 2 mağlubiyet) ve Ağustos 2023'ten bu yana üst üste beş ya da daha fazla maçı galibiyetsiz geçmeme serisini koruyor. Bu istikrar, Girona'nın toparlanma potansiyelini gösteriyor.

Girona'nın tecrübeli forveti Cristhian Stuani, Athletic'e karşı oynadığı son dört La Liga maçında üç kez gol sevinci yaşadı ve bu maça da gol katkısı yapma hedefiyle çıkacak. Öte yandan, Athletic'in hücum hattında Inaki Williams da Girona'ya karşı başarılı bir performans sergiledi. Williams, Girona ile oynadığı son iki La Liga maçında da gol atmayı başardı. En üst lig kariyerinde üst üste üç maçta gol attığı tek rakibi Valladolid olan Williams, bu seriyi Girona karşısında tekrarlamayı hedefliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler