Şampiyonlar Ligi'nde bugün hangi maçlar var? Maçlar ne zaman, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi play-off turunda bugün 4 maç oynanacak. Young Boys - Galatasaray, Dinamo Kiev - Salzburg, Malmö FF - Sparta Prag, Midtjylland - Slovan Bratislava maçı ne zaman, hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Şampiyonlar Ligi'nde bugün hangi maçlar var? Maçlar ne zaman, hangi kanalda?

Bu akşam UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda 4 maç oynanacak. Takımlar rövanş maçı öncesi avantaj yakalamak için sahaya çıkacak.

Saat 22:00'de başlayacak dört önemli karşılaşma futbolseverleri ekran başına kilitleyecek.

İşte maçların detayları:

Young Boys - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda?

Türk temsilcisi Galatasaray, İsviçre'nin güçlü ekiplerinden Young Boys ile karşılaşacak. İlk maçta deplasmandan avantajlı bir skor elde etmek isteyen sarı-kırmızılılar, bu zorlu sınavdan galip gelmeyi hedefliyor.

Yayın: TRT 1 (22.00)

Dinamo Kiev - Salzburg maçı ne zaman, hangi kanalda?

Ukrayna temsilcisi Dynamo Kiev, Avusturya'nın Salzburg takımıyla kozlarını paylaşacak. İki ekip de Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için mücadele veriyor.

Yayın: Tabii (22.00)

Malmö FF - Sparta Prag maçı ne zaman, hangi kanalda?

İsveç ekibi Malmö FF, Çek Cumhuriyeti'nden Sparta Prag'ı konuk edecek. Zorlu geçen ilk maçın ardından iki takım da tur için iddialı.

Yayın: Tabii (22.00)

Midtjylland - Slovan Bratislava maçı ne zaman, hangi kanalda?

Danimarka temsilcisi Midtjylland, Slovakya'dan Slovan Bratislava ile karşı karşıya gelecek. Bu mücadelede her iki takım da Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak için son şanslarını deneyecek.

Yayın: Tabii (22.00)

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler