AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları'ndan gençler için program

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Gençlere özel mesai yaptı.

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları'ndan gençler için program

Geçtiğimiz hafta Ankara Genel Merkezde Grup toplantısına katılan AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, ekibiyle birlikte çalışmalarına devam ediyor.

Trabzon'un bürokrasisinde ve siyasetindeki kadınlarla entegre olarak çalışmalarını yürüten AK Parti İl Kadın Kolları, Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'in eşi Arzu Genç ile ortak düzenleme yaparak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında gençlerle felekten bir gün geçirdi.

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım'ın eşi Güllühan Yıldırım, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu'nun eşi Gülderen Mumcu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'in eşi Arzu Genç, il ve Ortahisar İlçe yönetiminin katılımı ile genç kızlarla önce kuaföre, sonra da yemeğe gittiler.

ak-parti-trabzon-kadin-kollari-2.webp

"GELECEK EMİN ELLERDE"

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, "Bir kadın ve kadın kolları olarak omuzlarımızdaki sorumluluğun bilincindeyiz. Gençler bizlerin geleceği. Onların hayatında güzel alanlar oluşturmak hem partimiz adına, hem de bir anne vicdanı adına boynumuzun borcu. Hepsi pırıl pırıl ve neşe dolu. Gençlik hayatın en güzel ve geri gelmeyecek yıllarıdır. İstedik ki gençler gençliğini doya doya yaşasın. Bizler onların her zaman ablası ve annesiyiz. Bu samimiyeti onlara hissettirmekten başka bir gayemiz yok." dedi.

Daha sonra AK Partili kadınlar gençlerle beraber Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Ganita'daki Gençlik şölenine katıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler