Trabzon'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu!

Trabzon'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla etkinlikler sürüyor.

Türkiye'nin dört bir yanında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çeşitli etkinlik gerçekleştiriliyor.

Trabzon'da 19 Mayıs dolayısıyla dün itibarıyla başlayan etkinlikler, bugün de devam ediyor.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonu'nda tören ve kutlama gerçekleştirildi.

trabzonda-19-mayis-coskusu-2.webp

Çeşitli gösterilerin yapıldığı programa Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve eşi Arzu Genç, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Füsun Terzioğlu, Trabzon İl Gençlik ve Spor Müdürü Lokman Arıcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

trabzonda-19-mayis-coskusu-3.webp

Arıcı: "19 Mayıs umudun ilk adımıdır"

Törende konuşma yapan Trabzon İl Gençlik ve Spor Müdürü Lokman Arıcı, "Mustafa Kemal Atatürk'ün, Samsun'da bağımsızlık meşalesini tutuşturduğu 101. yıl dönümünde sizleri en içten dileklerimle selamlıyorum. 19 Mayıs aziz milletimizin direnişinin sembolü, yılgınlığa karşı umudum ilk adımıdır. Doğasıyla, kültürüyle, sanatıyla ve sporuyla kadim şehrimizin evlatları, sizler çağ açıp çağ kapatan Fatih Sultan Mehmet hanın , Osmanlı'yı cihan imparatorluğu haline getiren Kanuni'nin, Seyit Onbaşı'nın, sizler ya istiklal ya ölüm diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün torunlarısınız. Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanettir. Her alanda muhasır medeniyet seviyesine sizlerle ulaşacağız. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

arici-1.webp

19-mayis-trabzon.webp

trabzonda-19-mayis-11.webp

19-mayis-trabzon-1.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler