Trabzon’da çorba çeşmeleri akmaya devam ediyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, çorba çeşmeleriyle üniversite öğrencilerine ikramda bulunmayı sürdürüyor.

Trabzon’da çorba çeşmeleri akmaya devam ediyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Trabzon Üniversitesi’ndeki öğrencilere sıcak çorba ikramını sürdürüyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nca hayata geçirilen proje kapsamında, üniversitelerin açık olduğu dönemlerde kurulan çorba çeşmeleri sayesinde öğrenciler ücretsiz sıcak çorba ikramından yararlanabiliyor.

İkramlar, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde saat 16.00, Trabzon Üniversitesi’nde ise saat 08.30 itibariyle başlıyor. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılanan bu uygulama, sınav dönemlerinde farklı ikramlarla çeşitlendiriliyor.

orba2.webp

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Sosyal sorumluluk projelerine de öğrencilerimize de önem veriyoruz. Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Trabzon Üniversitesi’ndeki gençlerimize sunduğumuz sıcak çorba ikramı, onlara küçük de olsa katkı sunabilmek amacıyla başlattığımız projelerimizden biridir.

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yönelik sosyal projelerimizi çeşitlendirmeye ve sürdürmeye devam edeceğiz. Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman öğrencilerimizin yanındayız” denildi.

orba3.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler