Trabzon’da sarı uyarı verildi! Şiddetli sağanak

Meteoroloji’den yapılan açıklamada Trabzon, Rize, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı çevreleri ile Giresun'un doğusunda yerel kuvvetli sağanak bekleniyor.

Trabzon’da sarı uyarı verildi! Şiddetli sağanak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün değerlendirmelerine göre, ülkemizin kuzey, iç ve doğu bölgelerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Ordu, Tokat, Van, İstanbul’un doğusu, Sakarya ve Kocaeli çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor. Diğer bölgelerin ise az bulutlu ve açık olması bekleniyor.

Yağışların Trabzon, Rize, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı çevreleri ile Giresun'un doğusunda yerel olarak kuvvetli olacağı öngörülüyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Rüzgarın genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da güney ve batı yönlerinden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

10 İLDE SARI ALARM

Meteoroloji, Ağrı, Artvin, Erzurum, Giresun, Kars, Ordu, Rize, Trabzon, Ardahan ve Iğdır için "sarı" alarm vererek şiddetli sağanak yağış uyarısında bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler