Haluk Ayyıldız

Haluk Ayyıldız

Bu senin eserin Abdullah Avcı!

Trabzonspor’un eski teknik direktörü Abdullah Avcı öyle kötü transferler yapmış ki Şenol Güneş ne yapsın?

Abdullah Hoca, bu kadar yeteneksiz futbolcuları nasıl bir araya toplamış, bu da ayrı bir soru işareti... Tamam, Trabzonspor 4 oyuncusundan yoksundu ama yerlerine oynayanların hiçbirinin reaksiyon gösterememesi de çok ilginç değil mi?

Diyeceksiniz ki, Kayserispor da 3 as oyuncusundan yoksundu, evet, ama Trabzonspor’dan daha diri oynadıkları kesindi ve çok da gol pozisyonu kaçırdılar.

Neyse, Denswil’in Cardoso’yu kaçırdığı sırada penaltıya sebebiyet vermesine rağmen Uğurcan Çakır, belki de çok uzun bir süreden sonra penaltı atışını kurtardı. Adam daha ne yapsın, değil mi?

Trabzonspor, Saviç’in hatasından kaynaklı defans bölgesinde inanılmaz açıklar verdi ve Hasan Ali Kaldırım’ın attığı golle de mağlup duruma düştü. 0-1.

Devamında, Saviç’in sakatlığının ardından Şenol Güneş oyuna Ozan Tufan’ı aldı. Savunma Mendy ve Denswil oldu. Ozan da orta sahaya, Mendy’nin bölgesine yerleştirildi. Trabzonsporlu futbolcular hareketlenir gibi oldular ve Bardhi’nin uzaklardan sert şutunda top üst direkten döndü.

Üretemeyen ve pozisyon bulmakta çok zorlanan Trabzonspor’da Şenol Güneş’in de adeta eli kolu bağlı kaldı.

Pedro, Orsiç, Draguş ve Cihan Çanak’ın berbat oyunu bordo-mavili takımı daha da etkisiz hale getirdi…

Ha, unutmadan; Trabzonspor takımının kondisyonu sıfır… İşlerin iyice kötüye gittiğini gören Şenol Güneş, ikinci yarıda Orsiç’in yerine Poyraz Efe Yıldırım’ı, Bardhi’nin yerine de Nwakaeme’yi oyuna dahil etti.

dakikada ne oldu biliyor musunuz? Sağ kanatta oynayan Draguş’un kaptırdığı top, geldi, geldi ve Trabzonspor’un kalesinde gol oldu. 0-2. Yani topluca inanılmaz hatalar zincirine devam edildi. Şenol Güneş, golü yedikten sonra takımını yanına çağırdı ve fırçasını attı, hatta taraftarlar da Trabzonsporlu futbolcuları yuhaladı. Çok normal… Burak Yılmaz’ı da tebrik etmek lazım. Çok iyi mücadele etti. Üç puana daha yakındı diyebilirim.
Şimdi gelelim asıl konuya: Koca Trabzonspor’un galibiyeti yok, 5. maç oldu. Haftaya Gaziantep maçı var, deplasmanda. Orada da bir mağlubiyet olursa, artık top yavaş yavaş Trabzonspor yönetiminin önüne konur, demedi demeyin. Yaklaşan kongreyi de unutmamak lazım… Trabzonspor bu cendereden nasıl çıkacak, bilinmezlikler cidden çok fazla… Uğurcan Çakır dışında takımın en iyisi kimdi diye soracak olursanız, 35’lik Nwakaeme…

Sonuç olarak, Abdullah Avcı için kariyer bitirici açıklaması yapan Umut Bozok, attığı golle Şenol Güneş ile yeni bir kariyere yelken açacak belli oldu. 1-2. Umut Bozok, hatta uzatma dakikalarında da inanılmaz bir gol kaçırdı. Yazık oldu...

Öncesinde 10 kişi kalan Kayserispor dağılınca Nwakaeme yine devreye girdi, ortasında Denswil harika dokundu ve adeta takımını ipten alan isim oldu. 2-2.

Bir puana herkes sevindi, anlayın Trabzonspor’un son durumunu…

YAZIYA YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum