Burak Yılmaz tribünle yaşadığı diyalog için konuştu! "Küfür de olsa gizliden gizleye..."

Trabzonspor'un rakibi Kayserispor'da Burak Yılmaz maç sonu açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 3. hafta erteleme maçında Papara Park'ta Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı.

Bordo mavili takımın rakibi Kayserispor'da Teknik Direktör Burak Yılmaz maç sonu açıklamalarda bulundu;

"Bizim adımıza harika bir maç. Oyuncularımdan Allah razı olsun. İnanılmaz oynadılar. Kayseri'den yüreklerini aldılar, Trabzon'da Avni Aker'in ortasına koydular. Benim gönlümde maçı kazananı onlar.

Şenol Hoca'nın gelişiyle Trabzonspor'un hava yakalayacağını biliyorduk. Ona göre çalıştık. Çok da doğru çalışmışız.

Hakemin canı sağ olsun. Çünkü Türk evladı. Hata yaptı, bugün bize. Yarın başkasına. Önemli değil. Biz Kayserispor için burayız. Kayserispor'un hakkını yedirmek istemiyoruz. Bugün bize yaptı, yarın başkasına olmasın inşallah.

Trabzonspor'a hiçbir zaman yanlışım olmadı. Bu kulübü çok seviyorum. Ekmeğini yedim. Beni ben yapan ve yeniden Türk futboluna kazandıran Trabzonspor ve Şenol Güneş'tir. Küfür de olsa gizliden gizleye beni sevdiklerini biliyorum. Ben Kayserispor'un hakkını korumak için her şeyi yapmak durumundayım. Bunları da buralarda öğrettiler bize. Trabzonspor'a ve Şenol Hocama başarılar diliyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler