Çek basınından flaş iddia! Trabzonspor'un transferini engelleyen o kulüp mü?

Trabzonspor'un görüşmelerini sürdürdüğü Cham'a Slavia Prag'ta talip oldu.

Çek basınından flaş iddia! Trabzonspor'un transferini engelleyen o kulüp mü?

Trabzonspor, yeni sezon için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, bordo-mavililerin bir süredir görüşmeleri sürdürdüğü Muhammed Cham için Slavia Prag da devreye girdiği iddia edildi.

Çek Cumhuriyeti basınında yer alan habere göre, Fortuna Lig'inde mücadele eden Slavia Prag, Cham'a teklif sundu. Haberde, Cham'ın menajeri ile birlikte Prag'ı ziyaret ettiği ve Slavia Prag'ın Cham transferinde bir adım önde olduğu öne sürüldü.

Slavia Prag'ın Cham için 5 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı ve Trabzonspor'un da aynı miktarı teklif ettiği iddia ediliyor. İki kulüp arasında yaşanan bu rekabetin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

Muhammed Cham'ın geleceği hakkında karar vermesi beklenirken, Trabzonspor'un bu transferde ısrarcı olduğu biliniyor. Transfer sürecinin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler