Fırtınada sessizlik devam ediyor! Eyüpspor 0 - 0 Trabzonspor

Trabzonspor, Süper Lig'de konuk olduğu Eyüpspor maçından beraberlik ile ayrıldı.

Fırtınada sessizlik devam ediyor! Eyüpspor 0 - 0 Trabzonspor

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Trabzonspor, ligin 4. haftasında Eyüpspor'a konuk oldu. Karşılaşma, İstanbul'da Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynandı ve 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı.

Trabzonspor, Süper Lig'in ilk haftasında Sivasspor deplasmanında 0-0'lık bir beraberlik alarak sezonu açmıştı. Lig'in 2. haftasında bay geçen bordo-mavililerin UEFA Konferans Ligi'ndeki maçları nedeniyle 3. haftadaki karşılaşması da ertelenmişti.

tasarim3-006.jpg

Eyüpspor karşısında sahaya çıkan Trabzonspor'da, ilk 11'de başlaması beklenen Savic, ısınma sırasında kas ağrısı hissettiği için yerini Lundstram'a bıraktı. Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve devre arasına golsüz eşitlikle gidildi. İkinci yarıda da gol sesi çıkmayınca, karşılaşma 0-0 sona erdi ve iki takım sahadan birer puanla ayrıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
47 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler