Trabzonspor'da hesaplar tutmadı! Transferde rota değişiyor mu?

Trabzonspor sağ stoper bölgesi için görüştüğü 3 oyuncu ile anlaşma sağlayamadı

Trabzonspor'da hesaplar tutmadı! Transferde rota değişiyor mu?

Trabzonspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bordo-mavililer, sağ stoper bölgesine takviye yapmak için görüştüğü üç oyuncudan olumsuz yanıt aldı.

Trabzonspor, Liverpool forması giyen Nethaniel Phillips için resmi teklif sundu ancak iki kulüp arasındaki görüşmelerden sonuç alınamadı.

Marsilya'da oynayan Samuel Gigot ile de görüşmeler gerçekleştiren bordo-mavililer, oyuncunun yüksek bonservis bedeli ve Türkiye'ye gelme konusundaki olumsuz düşünceleri nedeniyle anlaşma sağlayamadı.

Son olarak, Kopenhag'da forma giyen Slovak stoper Denis Vavro da Trabzonspor'un radarındaydı. EURO 2024'te Slovakya milli takımı ile başarılı bir performans sergileyen 28 yaşındaki oyuncunun transferi, Danimarka kulübünün talep ettiği yüksek bonservis bedeli nedeniyle gerçekleşmedi.

Trabzonspor'un yeni sezon öncesi sağ stoper bölgesine takviye yapma çalışmaları devam ediyor. Kulüp, bu bölgeye uygun bir oyuncu bulmak için temaslarını sürdürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler