Trabzonspor'dan kiralık gidiyor iddiaları vardı! İşte Poyraz Efe Yıldırım'ın son durumu

Trabzonspor'un genç oyuncusu Poyraz Efe Yıldırım, hakkında çıkan kiralık olarak gidiyor iddiaları devam ediyor. İşte son durumu...

Trabzonspor'dan kiralık gidiyor iddiaları vardı! İşte Poyraz Efe Yıldırım'ın son durumu

Trabzonspor'un genç yeteneği Poyraz Efe Yıldırım, hakkında gündemde çeşitli takımlara kiralık olarak gidecek iddiaları yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde çeşitli Türk takımlarına ve şu sıralar Romanya takımı Petrolul Ploiești'ye kiralık olarak gidecek iddiaları ile gündeme gelen Poyraz Efe Yıldırım'ın son durumu henüz netlik kazanmış değil.

Bordo-mavililerin genç yeteneğine Ruzomberok maçı öncesi ayrı bir parantez açan Teknik Direktör Abdullah Avcı, oyucunun Türkiye U19 Milli Takımı kampı sebebiyle yoğun bir çalışmada yer aldığı ve şuanda izinde olduğunu belirtmişti.

7 Ağustos'ta A Takım ile çalışmalara başlayacak Poyraz Efe Yıldırım'ın durumu antrenmanlardan sonra belli olacak.

Abdullah Avcı, sürece yönelik yaptığı değerlendirmede "A takım kampına katılacak ve ondan sonra neler yapabilecek biz neler yapabileceğiz hep beraber göreceğiz" demişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler