Trabzonspor'dan TFF kararlarına sert tepki "Haysiyetin zerresi varsa artık o koltukta oturmazsınız"

Trabzonspor'dan TFF'nin Fenerbahçe maçı nedeniyle verdiği cezalara sert tepki.
Trabzonspor'dan TFF kararlarına sert tepki "Haysiyetin zerresi varsa artık o koltukta oturmazsınız"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Saral, 17 Mart 2024 tarihinde Fenerbahçe ile oynanan müsabaka sonrasında yaşanan olaylarla ilgili Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun utanma duygusundan ve adaletten yoksun verdiği kararlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Saral, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Fenerbahçe ile oynadığımız maçın ardından yaşanan ve sadece Trabzonspor’u değil koca bir şehri linç kültürüyle boğmaya çalışan süreç bugün itibariyle artık tanımlamakta zorlandığımız bir yere evrildi.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan cezalar ne kurala ne akla ne de ahlaka sığmaz bir halde. TFF Başkanı Büyükekşi ve A Takımı, bugün duyurdukları cezalarla ülkemizde yeni bir kaosa neden olmuştur.

Trabzonspor olarak ne TFF Başkanı’na ne liyakatsiz ekibine ne de belli çıkar gruplarının parmağında oynattığı hakem camiasına en ufak bir güven kırıntımız dahi kalmamıştır. Maalesef gelinen noktada işini yapan iyi insanlar dahi bu aşağılık düzenin ya parçası olmuş ya da sessiz kalıp koltuklarının derdine düşmüştür.

Türkiye Futbol Federasyonu, sezonun başından beri devam ettirdiği tiyatroda bugün yeni bir perde açmıştır. Bir kez daha en net şekilde ifade ediyoruz… Bu sürecin bir parçası olmadık, olmuyoruz ve olmayacağız!

TFF Başkanı Büyükekşi ve avenesi milletimizin gözünün içine baka baka milyonlarca vatandaşımızın futbol aşkını mahvetmiş, toplumun ortasına nifak tohumları ekmiş ve bugün itibariyle artık kontrolünü tamamen kaybetmiştir.

Ülkemiz futbolunun girdiği bu derin komadan çıkmasının tek yolu, ilk önce TFF Başkanı olmak üzere sorumluluk sahibi pozisyondaki herkesin istisnasız bir şekilde istifa etmesidir. Eğer bugün bu adımlar atılmazsa ülkemiz futbolunun yarınları da yine bu gaspçı ekip tarafından hiç edilecektir.

Şanlı Trabzonspor’un ve milyonlarca vefakar taraftarımızın hakkını bugün açıklanan kararda emeği olanlara asla helal etmiyoruz!

Eğer içinizde ufacık bir Allah korkusu kaldıysa, ağzınızdan düşürmediğiniz şerefin, haysiyetin zerresi varsa artık o koltukta oturmazsınız.

Büyük Trabzonspor taraftarı bilsin ki; emek hırsızları ve şikecilerle mücadelemiz sonsuza kadar devam edecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
  • Fehmi köse / 04 Nisan 2024 03:07

    TFF yi FIFA'ya şikayet edin

    Yanıtla (0) (1)
  • lazon / 03 Nisan 2024 21:03

    adamlar ligden çekiliriz vs vs korkuttu istediklerini aldılar. Ts yönetimi de post modern dijital yazılarla oyalansın dursun. ts un seyircisiz oynama cezası doğru ama fbli oyunculardan olaylara karışanlar da 3 5 maç ceza almalıydı

    Yanıtla (1) (2)
  • Erkan / 03 Nisan 2024 18:58

    Bizde akyazıyı doldurup konusalım

    Yanıtla (2) (2)
  • Hik61 / 03 Nisan 2024 18:48

    Aferin.

    Yanıtla (0) (2)
  • Ertan / 03 Nisan 2024 18:43

    Yönetim olarak çok pasifsiniz ve Trabzonspor un haklarını savunamıyorsunuz!Taraftarın gazını almak için her seferinde şunu yapacaz bunu yapacaz diyorsunuz ama sizi sallayan da yok.Söylemleriniz o kadar klişeleşti ki artık sizi takmıyorlar!Yönetim bol konuşma icraat yap.Bir kere konuş tam konuş ama icraat yap!Yapamıyorsan da Trabzonspor’un haklarını daha iyi savunacak kişilere bırak…

    Yanıtla (4) (0)
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir