Trabzonspor'dan yerli stoper hamlesi! 2 oyuncu gündemde

Trabzonspor, yeni sezon öncesi iki yerli oyuncu ile görüşmeyi sürdürüyor.

Trabzonspor'dan yerli stoper hamlesi! 2 oyuncu gündemde

Trabzonspor, yeni sezonda savunma hattında büyük değişiklikler yapmayı planlıyor.

Bordo-mavililer yüksek maliyetli oyuncular Joaquin Fernandez ve Stefano Denswil ile yollarını ayıracağı belirtildi. Ayrıca kiralık olarak oynayan Benkovic'in de takımdan ayrılması bekleniyor.

2 YERLİ STOPER İÇİN GİRİŞİMLER SÜRÜYOR
Trabzonspor, yerli stoper transferi için iki ismi gündemine aldığı iddia edildi. İddialara göre Teknik direktör Abdullah Avcı'nın onay verdiği Çaykur Rizespor'dan Emirhan Topçu ve bonservisi Valencia’da olan Eray Cömert ile ilgili temaslar devam ediyor.

trabzonspor-icin-emirhan-topcu-iddiasi-2.jpg

EMİRHAN TOPÇU
Çaykur Rizespor'un 23 yaşındaki oyuncusu Emirhan Topçu, bu sezon Süper Lig'de 32 maça çıkarak dikkatleri üzerine çekti. Sergilediği performansla bazı Avrupa kulüplerinin de radarına giren Emirhan için Rizespor'un beklentisi yüksek olsa da, oyuncunun 1 yıllık sözleşmesi kaldı. Trabzonspor, bu transferde oyuncuyu ikna etmeye odaklanmış durumda.

tasarim7.jpg

ERAY CÖMERT
Bonservisi Valencia'da bulunan Eray Cömert, bu sezon kiralık olarak Nantes forması giyiyor. Ligue 1'de 24 maça çıkıp 2 gol atan 26 yaşındaki Eray, İsviçre doğumlu olmasına rağmen Türk pasaportuna sahip ve yerli statüsünde oynayabiliyor. Trabzonspor yönetimi, Emirhan ve Eray transferleri konusunda maliyet durumuna göre karar vereceği belirtildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler