Trabzonspor'un yıldız adayı dev maçta sahada olacak

Trabzonspor'da Salih Malkoçoğlu'ndan iyi haber geldi.
Trabzonspor'un yıldız adayı dev maçta sahada olacak

Trabzonspor U19 Takımı'nın Gençlik Ligi Çeyrek Final Turu’nda İtalyan temsilcisi Inter’i 1-0 mağlup ettiği mücadelede sakatlanarak oyundan çıkan Salih Malkoçoğlu’ndan iyi haber geldi.

İsviçre'de oynanacak yarı finalde Avusturya ekibi Salzburg ile karşılaşacak olan bordo-mavililerde genç futbolcunun ciddi bir sakatlık yaşamadığı bildirildi. Malkoçoğlu’nun sadece kramp nedeniyle tedbir amaçlı oyundan alındığı öğrenildi.

Trabzonspor cephesinden yapılan açıklamada, Malkoçoğlu’nun durumunun iyi olduğu ve yarı finalde forma giymesi bekleniyor.

dev-macta-sahada-olacak-1.webp

Kaynak:Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
  • Erdoğdulu / 05 Nisan 2025 11:01

    Sentenzanın gözüne girmişsin Salih olayın tamamdır

    Yanıtla (3) (0)
  • Salih / 05 Nisan 2025 09:47

    Senden çok şey bekliyoruz. Yolun açık olsun inşAllah.

    Yanıtla (2) (0)
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir