Tanju Akıncıoğlu

Tanju Akıncıoğlu

Ben artık Utanıyorum

Trabzon trafiği yapılan düzenlemelerle rahatlayacak diye umutlanmıştım.

Ama maalesef olmadı. Sadece değişen Trafik polislerinin üzerindeki sorumluluğun azalması oldu.

Sadece değişen Trabzon Belediyesi"nin yol kenarlarında oto park hizmeti verip para kazanması oldu.

Yazık çok yazık.

Kahraman Maraş caddesinin haline hiç baktınız mı?

Yolun solu Belediye otoparkı, yolun sağı Dolmuş durakları, ortada tek şerit akan trafik.

Gazipaşa caddesi ise ondan pek farklı değil. Belediye buradan da otopark geliri elde etmek peşinde.

Ya sahiden bırakın meydanı, Değirmendere eski Erzurum yolu kavşağına hiç baktınız mı? Üç şerit gelirken tek şeride nasıl düşülürün en güzel örneği de burada. Kavşak çıkışında park eden, yolcu alan araçlar.

Gerçi Trabzon"un neresi öyle değil ki. Tanjant"ı,Yeni mahallesi, Erdoğdusu sahili v.s ondan farklı mı ki.

Trafik polislerinin en kolay hizmet yaptığı şehir sanırım Trabzon"dur. Kim nerede park ederse etsin, kim nerede durursa dursun sorun yok. Gösteriş için kes iki ceza eee sonra,  Yine aynı değişen hiçbir şey yok. Caydırıcılıkta ısrar yok.

Bu şehir böyle gelmiş böyle gider. Şekiller değişir, trafik akışı değişir ama sadece o kadar.Sonra yeni şekle göre yeni düzen kurulur.

Kahramanmaraş caddesinde Turistik bir otel var baktınız mı o otelin önüne. Ben Trabzon"un 5 yıldızlı turistik  oteli önündeki bu trafik rezaletinden utanıyorum. Ben Trabzon Trafiğinin yönünü değişmesine rağmen oluşan yeni yapılaşmadan utanıyorum. Ben Trabzon belediyesi seçimlerinden önce yapılan ve kayıt altına alınan o telefon görüşmelerinden utanıyorum. Ben Trabzon havalimanı"nın yalan hikayesine dönen 2.pist çalışmalarının geldiği noktadan da utanıyorum.

O halde Trabzon"un nüfusu neden azalıyor diye düşünmeyelim.

Ben mi ? eşim ve bir oğlum var çok çok da 3 nüfus daha azalır.

Bu da kimsenin umurunda olmaz bile

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Tanju Akıncıoğlu Arşivi

Yorgun, kararsız, tutarsız...

13 Eylül 2020 Pazar 16:35

Vali Öz sizde son söz

14 Ocak 2015 Çarşamba 16:04

"...İşte onlar, onlar gâfillerdir"

07 Şubat 2014 Cuma 14:41

Trabzon'da Şok üstüne Şok

21 Ekim 2013 Pazartesi 20:18

Çavuşoğlu Aklımı Karıştırdı!

30 Temmuz 2013 Salı 17:45

Bu başkan adayları ile asla...

04 Mayıs 2013 Cumartesi 23:55

Trabzonspor'un sorunu!...

11 Şubat 2013 Pazartesi 12:23

Şenol Güneş’in “VEFA”sı

05 Şubat 2013 Salı 00:27