Başbuğ Safranbolu'yu sevdi

GENELKURMAY Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, eşi Sevil Başbuğ'la birlikte, Karabük'ün tarihi konaklarıyla ünlü ilçesi Safranbolu'yu gezdi. Sabah saatlerinde sivil plakalı araçla Safranbolu'ya gelen İlker Başbuğ, yağmurlu havaya rağmen Eski Çarşı'da bulunan

Başbuğ Safranbolu'yu sevdi

GENELKURMAY Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, eşi Sevil Başbuğ'la birlikte, Karabük'ün tarihi konaklarıyla ünlü ilçesi Safranbolu'yu gezdi.

Sabah saatlerinde sivil plakalı araçla Safranbolu'ya gelen İlker Başbuğ, yağmurlu havaya rağmen Eski Çarşı'da bulunan Cinci Han'ı, Kaymakamlar Evi'ni, Yemeniciler Arastası'nı Kazdağlı Camisi avlusundaki Güneş Saati'ni gezdi. Esnafla sohbet eden Başbuğ, hatıra fotoğrafı da çektirdi. Şehzade Kadıoğlu sofrasında yemek yiyen Başbuğ, Safranbolu'ya gelmekte biraz geç kaldığını söyleyerek, şöyle konuştu: "Buraya daha önce gelememiştim. Gerçekten her yönüyle çok güzel, yerleşim binaları, tarihi. Bu binaları bugünlere getirenlere teşekkür etmek lazım. Safranbolu'ya ayrı bir güzellik vermiş. İnsanları çok güzel, Mutluluk duydum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler