Trabzonspor'da Onuachu mesaisi sürüyor! Southampton'ın inadı kırılmak üzere

Trabzonspor, Onuachu konusunda Southampton'ın kararını bekliyor.

Trabzonspor'da Onuachu mesaisi sürüyor! Southampton'ın inadı kırılmak üzere

Geçen sezon Southampton'dan bir yıllığına kiralanan Paul Onuachu, Trabzonspor formasıyla 25 maçta 17 gol ve 4 asist yaparak büyük bir başarıya imza atmıştı.

30 yaşındaki Nijeryalı forvet, Karadeniz devinde oynamak istediğini sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli dile getiriyor. Son olarak bir arkadaşına bordo-mavili forma hediye ederken yaptığı paylaşımda da bu arzusunu tekrar ortaya koydu. Onuachu, Southampton'dan Trabzonspor'a transferine kolaylık sağlamasını talep etti. Trabzonspor yönetimi ile İngiliz kulübü arasındaki görüşmeler devam ediyor.

Başkan Doğan: "Onuachu Bizde Kalmak İstiyor"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, yıldız oyuncunun durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Onuachu bizde kalmak istediğini söyledi. Bu talebini kulübüne iletti. Ancak Southampton 15 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Biz ise oyuncuyu tekrar kiralamak istiyoruz ve bu yönde görüşmelerimiz sürüyor. Başka alternatifler de değerlendiriyoruz. Hatta iki forvet transferi bile yapabiliriz. Onuachu için beklemedeyiz. Kulübü üzerinde baskı oluşturup, oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz. Transfer süreci biraz daha zaman alacak gibi görünüyor." ifadelerini kullandı.

Southampton'ın Kararı Bekleniyor

Onuachu için beklediği teklifleri alamayan Southampton'ın, Trabzonspor'un kiralama teklifine olumlu yanıt vereceği belirtiliyor. Transfer sürecinin nasıl sonuçlanacağı merakla beklenirken, Trabzonspor yönetimi Onuachu'yu yeniden kadroya katmak için yoğun çaba sarf ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler