Ankara'da ölü sayısı 9 oldu

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi Çeltikçi beldesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında ölenlerin sayısı 9'a yükselirken, kazada yaralanan çok sayıdaki Gazi Üniversitesi öğrencisi ise Ankara ve Gerede'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Edinilen bilg

Ankara'da ölü sayısı 9 oldu
Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi Çeltikçi beldesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında ölenlerin sayısı 9'a yükselirken, kazada yaralanan çok sayıdaki Gazi Üniversitesi öğrencisi ise Ankara ve Gerede'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Abant'ta düzenlenen piknikten döndükleri öğrenilen Gazi Üniversitesi öğrencilerinin bulunduğu Hacı T. yönetimindeki 06 D 8538 plakalı minibüs, Çeltikçi Belediyesi Yakaya köyü yakınlarında kontrolden çıkarak devrildi. Kazada 8 kız öğrenci olay yerinde hayatını kaybederken, Neriman Ü. isimli öğrenci Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. 28 kişinin bulunduğu belirtilen minibüsteki yaralı öğrencilerin bazılarının kazayı gören vatandaşlar tarafından bazıları da ambulanslarla Ankara ve Bolu'nun Gerede ilçesindeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde hayatını kaybedenlerin cesetleri, cenaze araçlarına konularak Kızılcahamam Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybeden Neriman Ü.'nün cesedi ise Gazi Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Hatice E.'nin ve Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Zeynep I.'nın sağlık durumlarının ağır olduğu bildirildi. Her iki öğrencinin de kolunun koptuğu ve ameliyata alındığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler