Polise davul tokmağıyla dayak

Ankara'da 1 Mayıs iki ayrı mitingle kutlandı. Tandoğan Meydanı'ndaki miting olaysız sona erdi. Türk-İş'in Sıhhiye Meydanı'nda düzenlediği mitingde ise gerginlik yaşandı. ÖDP ve Halkevleri grubu, alana girişte üzerlerini aratmak istemeyince polisle araları

Polise davul tokmağıyla dayak
Ankara'da 1 Mayıs iki ayrı mitingle kutlandı. Tandoğan Meydanı'ndaki miting olaysız sona erdi. Türk-İş'in Sıhhiye Meydanı'nda düzenlediği mitingde ise gerginlik yaşandı.

ÖDP ve Halkevleri grubu, alana girişte üzerlerini aratmak istemeyince polisle aralarında çatışma çıktı. Çevik Kuvvet ekipleri gruba gaz bombalarıyla müdahale etti. Bu sırada göstericiler, sopalarla polise saldırdı. Arada kalan bir polis memuru öfkeli kalabalık tarafından dövüldü.

Olay anı Star Gazetesi'nden Burhan Eliş tarafından kare kare görüntülendi...

Arkadaşlarından ayrı kalarak grup arasında kalan Polis memuru, başına yediği davul tokmakları ve sopalarla önce mücadele etmeye çalıştı. Ancak grubun kalabalıklaşması ve polisi aralarına alması üzerine darbelerle sendeleyen polis memuru kaçarak zor kurtuldu ve meslektaşlarının yanına sığındı...


HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler