Röntgenci pilot işten kovuldu

EVA Havayolları basın ofisinden yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz Pazartesi günü ABD-Japonya-Tayvan seferini yapan uçağın pilotu, üniformalarını değiştirmek için business-class tuvaletini kullanan hostesleri video kamera ile görüntüledi. Küçük dijital b

Röntgenci pilot işten kovuldu

EVA Havayolları basın ofisinden yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz Pazartesi günü ABD-Japonya-Tayvan seferini yapan uçağın pilotu, üniformalarını değiştirmek için business-class tuvaletini kullanan hostesleri video kamera ile görüntüledi.

Küçük dijital bir kamerayı tuvalete yerleştirdiği tespit edilen ve açık kimliği belirtilmeyen Kim soyadlı pilot işten çıkarıldı.

Öte yandan Tayvan Tüketici Hakları Kurumu EVA Havayollarının olayın üzerine giderek bir soruşturma başlatacağını tahmin ettiklerini ve eğer video görüntüsü çekilen yolcular var ise hem onlardan hem de kamuoyundan özür dilenmesi gerektiğini hatırlattı.

Bu arada Tayvan yasalarına göre bir kişinin özel yaşamını ihlal etmek en fazla 3 yıl hapis cezası ile cezalandırılıyor.


HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler