Türklerin alınmadığı gece

Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki Club Aura'da düzenlenen Rus gecesinde Rusya'dan gelen şov ekibinin erotik dans ve gösterileri ilgiyle izlendi. Şovdan etkilenen Ruslar, giyisilerini çıkarıp dans etmeye kalkışınca kulübün güvenlik görevlileri devreye girdi.

Türklerin alınmadığı gece

Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki Club Aura'da düzenlenen Rus gecesinde Rusya'dan gelen şov ekibinin erotik dans ve gösterileri ilgiyle izlendi. Şovdan etkilenen Ruslar, giyisilerini çıkarıp dans etmeye kalkışınca kulübün güvenlik görevlileri devreye girdi. Geceye davetli olan az sayıdaki Türk konuk, olup biteni şaşkınlıkla izledi.


Kemer ilçesindeki Club Aura'da düzenlenen Rus Gecesi'nde Rusya'dan gelen şov ekibinin erotik dans ve gösterileri ilgiyle izlendi

Ruslar'ın 1 Mayıs'tan itibaren yaklaşık bir ay boyunca kutladıkları bayramı Kemer'de geçirmek isteyenler, gece hayatını renklendirdi. İlçedeki 'Club Aura'da bir hafta süre ile yapılacak Rusya Partisi'nde Rusya'dan gelen bir şov ekibi sahne olarak kullanılan yüksek platformun üstünde erotik dans ve gösteriler yaptı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı partide katılımcılar doyasıya eğlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler