Domuz gribi aşısı öldürdü iddiası

Edinilen bilgiye göre Adana E Tipi Kapalı Cezaevi'nde infaz koruma memuru olarak görev yapan 29 yaşındaki Vahap Çamcı, 12 gün önce bir sağlık kuruluşuna giderek domuz gribi aşısı yaptırdı.Çamcı, birkaç gün önce de yüksek ateş ve nefes darlığı şikayetiyle

Domuz gribi aşısı öldürdü iddiası
Edinilen bilgiye göre Adana E Tipi Kapalı Cezaevi'nde infaz koruma memuru olarak görev yapan 29 yaşındaki Vahap Çamcı, 12 gün önce bir sağlık kuruluşuna giderek domuz gribi aşısı yaptırdı.

Çamcı, birkaç gün önce de yüksek ateş ve nefes darlığı şikayetiyle tedavi altına alındı. 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Çamcı, kurtarılamadı. Adana'da yapılan otopsinin ardından Vahap Çamcı'nın cenazesi memleketi Sivas'a getirildi. Mehmet Paşa Mahallesi'ndeki bir camide kılınan cenaze namazının ardından Çamcı, Yukarı Tekke Mezarlığı'nda toprağa verildi. Çamcı'nın yakınları, Vahap'ın domuz gribinden korunmak için 12 gün önce aşı olduğunu ve o tarihten sonra rahatsızlandığını iddia ederek aşının ölüme neden olduğunu öne sürdüler.

Ölen Vahap Çamcı'dan alınan numuneler ise incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Çamcı'nın kesim ölüm nedeninin test sonuçlarından sonra belli olacağını ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler