Türkiye şehitlerini uğurluyor

Çukurca'daki saldırıda şehit olan piyade üsteğmen Çetin Aylar Tokat, piyade uzman çavuşlar Mesut Keklikçi Gaziantep, Turgay Yılmaz Nevşehir, Ayhan Say Hatay, piyade uzman onbaşı Samet Yılmaz Manisa, piyade onbaşı onbaşı Hakan Yutkun Bursa'da toprağa veril

Türkiye şehitlerini uğurluyor

Çukurca'daki saldırıda şehit olan piyade üsteğmen Çetin Aylar Tokat, piyade uzman çavuşlar Mesut Keklikçi Gaziantep, Turgay Yılmaz Nevşehir, Ayhan Say Hatay, piyade uzman onbaşı Samet Yılmaz Manisa, piyade onbaşı onbaşı Hakan Yutkun Bursa'da toprağa verilecek. Van'ın Gürpınar ilçesinde şehit olan Serdar Yeşilyurt için de Adana'da tören yapılacak.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü üyeleriyle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Samet Yılmaz'ın (22) dün gece askeri uçakla Manisa'nın Akhisar ilçesine getirilen naaşı, toprağa verilmek üzere cenaze töreninin yapılacağı Turgutlu ilçesine götürülüyor.

Şehit Piyade Onbaşı Yılmaz'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, Akhisar Devlet Hastanesi morgundan, Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek, Garnizon Komutan Vekili Hava Savunma Binbaşı Abdülkadir Fırat, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Yolcu'nun da katılımıyla, törenle askeri cankurtarana alındı.

Cenaze daha sonra konvoy eşliğinde toprağa verilmek üzere Turgutlu ilçesine doğru yola çıkarıldı.

Cenaze konvoyuna Akhisar Kaymakamı Çek, Garnizon Komutan Vekili Binbaşı Fırat, Belediye Başkanı Hızlı ve İlçe Emniyet Müdürü Yolcu da eşlik ediyor.

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Samet Yılmaz'ın naaşı, Turgutlu Merkez Pazar Camisi'nde öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Turgutlu Belediyesi Mezarlığındaki şehitlik bölümünde toprağa verilecek.

Bu arada çok sayıda katılımın olması beklenen cenaze töreni için Manisa merkez ve çevre ilçelerden güvenlik amacıyla polis takviyesi yapıldığı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler