Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Oğlak burcunda dolunay

Sistemde az rastlanır çift dolunay zamanı, yine önemli günlerin içinde olduğumuzu gökyüzü ön görüyor. Dolunaylar, emeklerin ve çalışmaların sonuçlandığı zamanların göstergesidir.

Dolunay hangi burçta gerçekleşiyorsa o burcun konularında oluşumlar netleşir ve tamamlanma aşamasına geçer. Bir burçta iki defa dolunay gerçekleşiyorsa büyük planlar ortaya çıkıyor demektir.

21 Temmuz 2024 tarihinde Oğlak burcunun 29 derecesinde dolunay gerçekleşiyor. Burçlar kuşağında Oğlak burcu; devlet, yönetim, bürokrasi ve sorumlulukla ilişkilidir. Dolunay bu konularda şimdiye kadar büyüyen ve atılım gerektiren gelişmelerin bittiğini ön görüyor. Oğlak burcu dolunayının temelini; toprak, vatan ve milli değerlerle ilişkili anlaşmalar oluşturuyor. Veda dolunayı da diyeceğimiz Oğlak burcu dolunayı, devlet, yönetim ve bürokrasi ile ilişkili gelişmeleri, inançlarla ilişkili uyumu ve idealize edilen değerleri tamamlıyor. Manevi değerlerle ilişkili olarak yeni çözümlerin başladığı zaman başlıyor.

Oğlak burcu dolunay zamanı, depolar, gübreleme işlemleri, kıraç ve nadasa bırakılmış toprakların durumları ortaya çıkar.

Sağlıkla ilişkili konularda dizler, ciltte görünen hastalıklar ve kemiklerle ilişkili sorunlara da netlik getirir.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE OĞLAK BURCUNDA DOLUNAY

YÜKSELEN KOÇ BURCU: Kariyer alanınız, profesyonel işleriniz, toplumla ilişkili oluşumlarınız ve unvanınızla ilişkili konularda şimdiye kadar uyumladığınız ve senkronize yaptığınız aşamayı bitiriyorsunuz. Yeni çözümler bularak yeni temeller oluşturuyorsunuz. Maddi kaynaklarınızla ilgili beklenmedik şans elde ediyorsunuz. Anlaşma yolu ile belirlenecek sürecin bedelleri Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile netlik kazanıyor.

YÜKSELEN BOĞA BURCU: Akademik alan, şirket, hukuk, uluslararası konular, basın- yayın, seyahatler, ticari işler ve inançlarınız. Bu konuların hangisi ile ilişkili iseniz, Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar büyütmek ve uyumlamak için toparlamaya çalıştığınız içerikler tamamlanma aşamasına geçiyor. Yeni çözümlerle yeni hareket başlatıyorsunuz. Hedeflemiş olduğunuz konu ile ilgili beklenmedik şans elde ediyorsunuz. Anlaşmalar üzerinden ilerleyecek olan sürecin bedelleri Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte açığa çıkıyor.

YÜKSELEN İKİZLER BURCU: Finansal konularda şimdiye kadar sizi yoran, bir araya getirmek ve uyumlamak için uğraş verdiğiniz maddi konular başka aşamaya geçmek için bitiyor. Yatırım gerektiren konuları değerlendirmeye alıyorsunuz. Bağlantı yolu ile içerik belirleyeceğiniz gelişmelerden beklenmedik şans elde ediyorsunuz. Kişisel konumunuzu ilgilendiren sürecin bedelleri Oğlak burcu dolunayı ile netleşiyor.

YÜKSELEN YENGEÇ BURCU: Ortaklıklarınız, birlikte hareket ettiğiniz kişiler, partneriniz, danışmanlıklarınız (avukat, doktor, öğretmen, marangoz) varsa davalarınız ve eşinizin içinde bulunduğu durum ve sağlığı, Oğlak burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte emek verip uyumlamaya çalışarak büyütüp toparladığınız içerikler tamamlanıyor. Maddi kaynaklarınızı ilgilendiren anlaşmanın şartları Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile netlik kazanıyor.

YÜKSELEN ASLAN BURCU: İş temponuz, günlük aktiviteleriniz, sağlığınız, zorunlu ve mecburi işleriniz, beslenme düzeniniz. Oğlak burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte şimdiye kadar bir araya getirerek büyütüp uyumladığınız içerikler tamamlanıyor. Kişisel durumunuzu ilgilendiren bir anlaşma ile şans yakalıyorsunuz. Kazançlarınızın bedelleri Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile açığa çıkıyor.

YÜKSELEN BAŞAK BURCU: Özel hayatınız, yeteneklerinizin içerikleri, hobi, ek gelir, spor, konfor alanınız, gezileriniz, eğlence aktiviteleriniz, aşk varsa çocuklarınızın şartları, Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile şimdiye kadar büyüterek uyumladığınız içerikler tamamlanıyor. Yapacağınız anlaşma sizin konumunuzu ilgilendiriyor. Beklenmedik şans yakalıyorsunuz. Zorunlu ve mecburi bedeller içindesiniz.

YÜKSELEN TERAZİ BURCU: Ailevi konular, yerleşim, köklerinizle olan içerikler, arsa, toprak, emlak gibi konular. Kişisel temellerinizi oluşturan unsurlar. Bu konularda belirleyici olan Oğlak burcu dolunayı ile şimdiye kadar uyumlayarak bir araya getirdiğiniz ve büyütmüş olduğunuz içerikleri tamamlıyorsunuz. Geleceğinizi ilgilendiren konularda kuracağınız bağlantı ile beklenmedik fırsat yakalıyorsunuz. Hedeflerinize olacak aracılarla belirlenen bedeller netlik kazanıyor.

YÜKSELEN AKREP BURCU: Yazışma, sözleşme ve iletişim gerektiren işleriniz, kısa eğitim programları, iletişim aletleri üzerinden ilerleyen içerikler, hareket alanınız varsa kardeşlerinizin durumu. Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile bu konularda şimdiye kadar uyumlayarak toparladığınız ve büyütmüş olduğunuz temaları tamamlıyorsunuz. Ortaklı konularda şanslar elde ediyor. Finansal alanda bedelleri belirliyorsunuz.

YÜKSELEN YAY BURCU: Maddi kaynaklarınız, banka işlemleriniz ve rızkınız. Şimdiye kadar uyumlayarak emek verip toparlayıp büyütmüş olduğunuz süreç tamamlanıyor. İş koşullarınızda beklenmedik bir şans yakalıyorsunuz. Ortaklık yapacağınız kişilerle gelişen sürecin bedelleri belirleniyor.

YÜKSELEN OĞLAK BURCU: Kişisel durumunuz, sizi var eden unsur ve etkenler, kimliğiniz ve sağlığınız. Şimdiye kadar uyumlayarak büyütmüş olduğunuz içerikleri bitiriyorsunuz. Yatırım ve yeteneklerinizle ilişkili konularda gelecek belirleyen fırsat yakalıyorsunuz. Finansal olarak yapılacak anlaşmanın bedelleri Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile netlik kazanıyor.

YÜKSELEN KOVA BURCU: Zorluklarınız, kontrolünüz dışında kalan konular, okul, hastane, hapishane gibi yerlerde olan işleriniz, dosyalama ve arşivleme ile ilişkili içerikler, Yurt dışı bağlantılarınız. Oğlak burcunda gerçekleşecek olan dolunay bu konularda belirleyici oluyor. Şimdiye kadar büyüyen süreç bitiyor. Ortaklık gerektiren konularda şanslı fırsatlar yakalıyorsunuz. Maddi koşulların bedelleri belirleniyor.

YÜKSELEN BALIK BURCU: Geleceğe yönelik planlarınız, sosyal alanınız, organize gerektiren işleriniz, arkadaşlarınız. Şimdiye kadar uyumlayarak bir araya getirdiğiniz içerikler tamamlanıyor. Ortaklarınızla bir bedel üzerinden anlaşma yapıyor, finansal konularda beklenmedik fırsat yakalıyorsunuz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.