Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Başak Burcunda yeni ay 29.08.2024

3 Eylül 2024 tarihinde Başak burcunun 11 derecesinde yeni ay gerçekleşiyor. Yeni ay dönemleri yeni başlangıçlar ve yeni oluşum zamanlarıdır. Yeni ay hangi burçta gerçekleşiyorsa o burcun konuları ile ilişkili yenilikler başlıyor demektir. Burçlar kuşağında Başak burcu, düzen, hijyen, sağlık, iş koşulları ve evcil hayvanlarla ilişkilidir. Üç Eylül’de meydana gelecek olan yeni ayın açılımı; bu konularla ilişkili olarak yeni düzenin bedellerini belirlemek ve yeni süreçle ilgili yenilik oluşturmak.

Yeni oluşacak düzenin ayrıntıları, kurumlar, şirket ve ticari konularla ilişkili gözüküyor.

Başak burcu yeni ay zamanları, tahıl ambarları, mandıralar ve depoları, parklar, ofis gibi alanların genel durumları ve temizliği ile ilgili koşulları öne çıkar.

Sağlıkla ilgili olarak, sindirelim sistemini ilgilendiren durumlar, halsizlik ve beslenme ile ilişkili düzen oluşturulması gereken içerikleri belirler.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE BAŞAK BURCUNDA YENİ AY

YÜKSELEN KOÇ BURCU: İş koşullarınız, günlük rutin işleriniz, beslenme düzeniniz, günlük aktiviteleriniz, zorunlu ve mecburi işleriniz varsa alt çalışanlarınız ve kiracılarınız. Başak burcunda gerçekleşecek yeni ay ile yeni oluşumlar başlıyor. Bu konularda oluşturacağınız düzenle ilişkili olarak ne yapmanız gerektiğinin bedellerini belirliyor ve yeni kararlarla yenilik yapıyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞA BURCU: Anlaşma ve ortaklıklardan bereket bulduğunuz dönem içindesiniz. Özel hayatınız, hobiler, yeteneklerinizin içerikleri, konfor alanınız, spor, ek gelir, eğlence aktiviteleriniz varsa aşk hayatınız ve çocuklarınızın şartları. Başak burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte bu konularla ilişkili düzeni yeniliyor ve yeniliklerin bedellerini belirliyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER BURCU: Ailevi konular, yerleşim, emlak, toprak ve kişisel temellerinizle ilişkili içerikler. Başak burcunda gerçekleşecek yeni ay ile bu konularda yeni oluşumlar başlıyor. Oluşturacağınız yeni düzenin bedellerini tespit ediyor ve ne yapmanız konusunda sistem oluşturuyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇ BURCU: Yazışma, sözleşme, iletişim gerektiren konular, iletişim aletleri üzerinden ilerleyen işleriniz, kısa eğitim programları varsa kardeşlerinizin şartları, Başak burcunda gerçekleşecek yeni ay ile yeni oluşumlar başlıyor. Günlük işleriniz ve hizmet vermeniz gereken konularla ilişkili bedelleri belirliyorsunuz.

YÜKSELEN ASLAN BURCU: Maddi kaynaklarınız, rızkınız, eşinizin banka hesapları varsa ameliyatlık durumu. Başak burcunda gerçekleşecek yeni ay ile yeni oluşumlar başlıyor. Maddi kaynaklarınızda yeni düzene geçiyorsunuz. Gelişmelerin bedelleri belli oluyor ve yeni kaynak belirliyorsunuz.

YÜKSELEN BAŞAK BURCU: Kişisel şartlarınız, sizi var eden unsurlar ve sağlığınız. Başak burcunda gerçekleşecek yeni ay ile yeni oluşumların bedelleri belli oluyor. Yeni ay size yeni kararlar aldırıyor ve yeni düzen oluşturuyor.

YÜKSELEN TERAZİ BURCU: Kontrolünüz dışında kalan konular, zorluklarınız, okul, hastane, askeriye, hapishane gibi yerlerle olan işleriniz, arşiv ve dosyalama ile ilişkili konular. Başak burcunda gerçekleşecek yeni ay ile bu konulardaki yeni oluşumların bedellerini belirliyorsunuz. Yeni ay ile geleceğe yönelik anlaşma gerektiren konularda düzen oluşturuyor.

YÜKSELEN AKREP BURCU: Sosyal alanınız, geleceğe yönelik planlarınız, organize etmeniz gereken işleriniz, arkadaşlıklarınız ve ekip çalışmalarınız. Başak burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte bu konularla ilişkili olarak geleceğe yönelik maddi kaynaklarınızı ilgilendiren düzenin bedellerini belirliyorsunuz.

YÜKSELEN YAY BURCU: Profesyonel olarak ilerleyen işleriniz, kariyer alanınız, toplumla ilişkili konular ve unvanınız. Başak burcunda geçekleşecek yeni ayla birlikte bu konularda yeni süreç başlıyor. Kişisel konumunuza bağlı olarak sizi hedeflerinize götürecek düzenin bedellerini belirliyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAK BURCU: Akademik alan, hukuk, uluslararası konular, basın-yayın, siyaset, hukuk, ticari konular ve şirketler. Bu konuların hangisi ile ilişkili iseniz, Başak burcunda gerçekleşecek olan yeni, ay ile finansal konularda bedellerinizi belirliyor ve düzen oluşturuyorsunuz.

YÜKSELEN KOVA BURCU: Banka hesaplarınız, ödemeler, sigorta, nafaka, taksit, eş geliri, miras gibi konularda yeni oluşumlar başlıyor. Bu konuların hangisi ile ilişkili iseniz Başak burcunda gerçekleşecek yeni ay ile geleceğe yönelik birlikte hareket edeceğiniz kişilerle yeni düzenlemenin bedellerini belirliyorsunuz.

YÜKSELEN BALIK BURCU: Ortaklıklarınız, birlikte hareket ettiğiniz kişiler, partneriniz, danışmanlıklarınız (doktor, avukat, öğretmen, usta, marangoz) varsa davalarınız ve eşinizin şartları ve sağlığı; Başak burcunda gerçekleşecek yeni ay ile sizi zorlayan konuların bedellerini belirliyor ve yeni düzenleme yapıyorsunuz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.