Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Balık burcunda ay tutulması

18 Eylül 2024 tarihinde Balık burcunun 25 derecesinde kısmi ay tutulması gerçekleşiyor.

Astrolojide ay tutulmaları gelişen ve ilerleyen olayların ne şekilde sonuçlandığını ön gören güçlü zamanlardır. Burçlar kuşağında balık burcu; ruhsal anlayış, manevi konular, psikoloji, gizli yürütülen olaylar, casuslar, suikastlar, zayıf ve çaresiz düşüren konular, hastane, hapishane gibi kapalı yerlerle ilişkilendirilir.

Balık burcunda gerçekleşecek olan tutulma sırasında Ay, Soyut kavramların temsilcisi Neptün ve Somut konuların yöneticisi Satürn’ le birlikte, tutulmanın açılımı; toprak, sular ve inançlarla ilişkili oluşturulmuş tabanın içerikleri netleştiriyor. Anlaşma gerektiren konuların detaylarını ortaya çıkaran Balık burcu ay tutulması, geleneklere aykırı kritik ilişkiler üzerinden ilerleyen ve gizli yürütülen süreci sonuçlandırıyor. Yönetici ve lider konumunda olan kişilere ayrıcalıklı gelecek belirleyecek olan tutulma yeni ana plan oluşturulduğunu ön görüyor.

Balık burcu yeni ay, dolunay ve tutulma zamanları; denizler, göletler, nehirler, havuzlar ve su ile çalışan aletlerin durumlarını öne çıkarır.

Sağlıkla ilgili konularda, ayaklarla ilişkili hastalıklar, gud, topuk dikeni, kabuklu yaralar, şişlik gibi rutubete dayalı şikayetlerin arttığı zamanlardır.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE BALIK BURCUNDA AY TUTULMASI

YÜKSELEN KOÇ BURCU: Sıkıntı ve zorluklarınız, gizli ilerlettiğiniz işleriniz, hastane, askeriye, hapishane gibi yerlerle olan bağlantılarınız. Arşiv, dosyalama ile ilişkili içerikler ve yurt dışı bağlantılarınız. Balık burcunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla birlikte bu konularla ilişkili şimdiye kadar oluşturduğunuz içerikler somutlaşıyor. Tutulma çalışma koşullarınızla ilgili iletişim, yazışma ve anlaşma gerektiren işlerinizin ne yöne evrileceğini belirliyor. Balık burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması, kişisel konumunuzla ilgili olarak ayrıcalıklı ana plan belirlediğinizi ön görüyor.

YÜKSELEN BOĞA BURCU: Sosyal konular, geleceğe yönelik planlarınız, organize gereken projeleriniz, ekip çalışmalarınız, arkadaşlıklarınız ve en önemlisi umutlarınız. Şimdiye kadar uğraş ve emek vererek taban oluşturduğunuz konuların içeriği netleşiyor. Maddi kaynaklarınızı ilgilendiren gelişmeler, yatırım ve konfor alanınızla ilgili içeriklere yön belirliyor. Balık burcunda gerçekleşecek ay tutulması, İletişim, anlaşma ve hareket alanınızla ilgili olarak ayrıcalıklı temel oluşturacak bir ana plan belirleyeceğinizi ön görüyor.

YÜKSELEN İKİZLER BURCU: Profesyonel işleriniz, kariyer alanınız, toplum unvanınız, mesleğiniz ve hedefleriniz. Balık burcunda gerçekleşecek ay tutulması ile şimdiye kadar emek verdiğiniz bu konuların ne yöne evrileceği netlik kazanıyor. Ailevi konular, yerleşim, eşinizin işleri ile ilişkili gelişen sürecin içeriği belli oluyor. Maddi kaynaklarınızda geleceğe yönelik ayrıcalıklı ana plan oluşturuyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇ BURCU:
Akademi, uluslararası konular, hukuk, basın-yayın, siyaset, ticari konular, kurumlara bağlı işlemler ve aracılarla olan ilişkiler. Balık burcunda gerçekleşecek olan tutulma şimdiye kadar emek vererek düzenlemeye çalıştığınız konuların içeriklerini netleştiriyor. Anlaşma, eğitim ve iletişim ile bağlantılı sürecin ne yöne evrileceği belli oluyor. Kişisel konumunuzla ilgili olarak ayrıcalıklı ana planla geleceğe yönelik hedef belirliyorsunuz.

YÜKSELEN ASLAN BURCU: Banka hesaplarınız, ödemeler, sigorta, eş geliri, miras ve nafaka gibi konularda şimdiye kadar emek vererek düzenlemeye aldığınız içerikler yeni yön belirlemek için sonlanıyor. Geleceğe yönelik yapacağınız anlaşma ile maddi kaynaklarınız değişiyor. Şirket ve kurumları ilgilendiren ya da uzmanlık gerektiren konularda ayrıcalıklı olarak ana plan belirliyorsunuz.

YÜKSELEN BAŞAK BURCU: Ortaklıklarınız, birlikte hareket ettiğiniz kişiler, danışmanlıklarınız (doktor, avukat, öğretmen, usta, marangoz, terzi) varsa davalarınız, eşinizin şartları ve sağlığı. Balık burcunda gerçekleşecek olan tutulma bu konularla ilişkili gelişmelerin içeriğini netleştirerek sonlandırıyor. Kişisel konumunuzla ilgili anlaşma gerektiren işleriniz sonuçlanıyor. Finansal konularda geleceğe yönelik ana plan belirliyorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİ BURCU: Günlük rutin işleriniz, çalışma koşullarınız, beslenmeniz, sağlığınız, günlük aktiviteleriniz, zorunlu, zahmetli ve mecburi işleriniz varsa kiracılarınız ve alt çalışanlarınız. Balık burcunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla şimdiye kadar uğraş verdiğiniz bu konular tamamlanıyor. Anlaşma ve iletişim ile ana plan belirleyerek temel oluşturuyorsunuz. Ortaklı konularda geleceğe yönelik ayrıcalıklı bir ana plan belirliyorsunuz.

YÜKSELEN AKREP BURCU: Özel hayatınız, eğlence, yatırım, konforunuzu ilgilendiren içerikler, yetenek ve hobileriniz ve varsa aşk ve çocuklarınızın şartları. Balık burcunda gerçekleşecek ay tutulması bu konuların hangisi ile ilgiliyseniz size yenilikler getiriyor. Finansal konularda kısa vadeli ödeme planı oluşturuyorsunuz. Çalışma koşullarınızla ilgili gelecek belirliyorsunuz.

YÜKSELEN YAY BURCU: Aile, yerleşim, emlak ve kişisel temellerinizi oluşturan unsurlar varsa eşinizin kariyer alanı ile ilgili konularda şimdiye kadar uğraş vererek düzen oluşturmaya çalıştığınız süreci tamamlıyorsunuz. Ortaklık gerektiren işlerinizde geleceğe yönelik ana plan oluşturuyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAK BURCU: Anlaşma gerektiren işleriniz, kısa eğitim konuları, evrak, iletişim gerektiren konular, yakın çevreniz, hareket alanınız ve varsa kardeşlerinizin içinde bulunduğu şartlar. Bu konuların hangisi ile ilişkili iseniz yön belirliyorsunuz. İş koşullarınızla ilgili uzmanlık gerektiren plan belirliyor, ortaklı girişimlerinizde geleceğe yönelik yeni temel oluşturuyorsunuz.

YÜKSELEN KOVA BURCU: Maddi kaynaklarınız, rızkınız, eşinizin banka hesapları, çocuğunuzun iş kariyer alanı yeni düzenine geçiyor. Yeni bir ana plan üzerinden harekete geçiliyor. Geleceğe yönelik iş anlaşmasının ayrıcalıkları netlik kazanıyor.

YÜKSELEN BALIK BURCU: Kişisel konumunuz, sizi var eden unsurlar ve sağlığınız. Balık burcunda gerçekleşecek ay tutulması sizi farklı şartlara geçiriyor. Temel oluşturacak yeni bir ana plan belirliyorsunuz. Yatırım ve kazançlarınızla ilgili konular netlik kazanıyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.