Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Kova burcunda dolunay - 13.08.2024

19 Ağustos 2024 tarihinde Kova burcunun 27 derecesinde dolunay gerçekleşiyor. Dolunay zamanları ay ışığını tam olarak yansıttığı için gizli kalmış konuların ortaya çıktığına inanılır. Eski kültürlerde dolunaylara ayrı bir önem verilirmiş, ritüeller yapılır hatta çok eski kavimlerde tef eşliğinde dans edilerek bir tür şükür seremonisi gerçekleştirilirmiş. Hasat zamanı da denilen dolunay zamanları bedenin su tuttuğu ve büyük yapraklı bitkilerin yapraklarında su biriktiği gözlemlenmiştir. Dolunaylar detoks uygulamak için uygun zamanlardır.

Bu dönemlerde oruç tutulmasının sağlığa iyi geldiği söylenir.
Burçlar kuşağında Kova burcu, sosyal projeler, ekip çalışmaları, gelecek belirleyen planlar, organizasyon gerektiren işler, elektrik, telekomünikasyon ve kitleleri ilgilendiren konularla ilişkilidir. 19 Ağustos’ta gerçekleşecek dolunay ortaklı işleri, diplomasi ile ilgili gelişmeleri netleştiriyor ve yanlış, doğru sonuçlandırıyor. Arızalı ve hastalıklı yeni süreci başlatan kova burcu dolunayı, uluslararası konularda görüş alanı belirliyor.

Hedefleri belirleyen ve planlanmış hizmetin içeriklerini tamamlayan dolunay, inançlarla ilişkili içerikleri de ortaya çıkarıyor. Yönetici konumunda olan kişilerin gerçekleştirdiği devrimsel projelerin sonuçlandığını Kova burcu dolunayı ön görüyor. Kova burcunda gerçekleşecek olan dolunay, tehlikeli olayları, kitlesel saldırıları, suikast ve beklenmedik sonlanmaların olacağı konusunda uyarıda bulunuyor.
Önemli depremleri ön gören Kova burcu dolunayı dikkat diyor.

Kova burcu dolunay zamanları, tepelik ve engebeli yerler, çatılar, kanal kapakları ile ilgili yerlerin son durumları açığa çıkar.

Sağlıkla ilgili, mineralleri, bacakları, bilekleri, dolaşımla ilgili sorunları ve süreğen damar hastalıkları öne gelir.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE KOVA BURCUNDA DOLUNAY
YÜKSELEN KOÇ BURCU: Geleceğinizle ilgili değişim süreci içindesiniz ve görüş alanı belirliyorsunuz. Sosyal alan, organize işleriniz, planlarınız ve arkadaşlıklarınız. Kova burcu dolunayı ile hedefleriniz netleşerek gelişmeleri sonuçlandırıyorsunuz. Ortaklı işlerinizi ilgilendiren anlaşmaların içeriklerini koruma altına alıyorsunuz. Kova burcu dolunayı geleceğe yönelik planlarınızı tamamlıyor.

YÜKSELEN BOĞA BURCU: Verim aldığınız ve bir kaynakla ilgili bereketli konuları sistemleştiriyorsunuz. Yenilikleri pekiştirme zamanı. Kova burcu dolunayı ile kariyer alanınız, hedefleriniz ve profesyonellik gerektiren işlerinizle ilgili yapmış olduğunuz tanıtım ve vermiş olduğunuz hizmet bitiyor. Temelleriniz ilgilendiren, yerleşim, ailevi konularla ilgili yapmış olduğunuz yenilikler tamamlanıyor.

YÜKSELEN İKİZLER BURCU: Ayrıcalıklı görüş alanı belirlediğiniz ve anlaşma yolu ile takibe aldığınız konular Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile netlik kazanıyor. Şimdiye kadar hizmet verdiğiniz uzmanlık gerektiren içerikler, hukuk, basın- yayın, şirket, seyahat, uluslararası konular ve inançlarla ilgili süreç tamamlanıyor. Anlaşma yolu ile korunması gereken ortaklı işlerdeki bağlantılarınız dolunay fazı ile netleşiyor. Beklenmedik sonuçlarla düzeniniz değişiyor.

YÜKSELEN YENGEÇ BURCU: Ortaklı olarak hareket etmek durumunda kaldığınız süreç tamamlanıyor. Banka hesaplarınız, sigorta, nafaka, eş geliri, miras gibi konuların getirileri netleşiyor. Kişisel kazançlarınızla ilgili şimdiye kadar yapmış olduğunuz düzenlemeyi bitiriyorsunuz. Kova burcu dolunayı finansal konularda beklenmedik değişimin olacağını ön görüyor.

YÜKSELEN ASLAN BURCU: Bağlantılarınızdaki düzenlemelerinizin aydınlandığı zaman içindesiniz. Ortaklı işleriniz, anlaşma gerektiren içerikler ve hedef oluşturduğunuz konular tamamlanıyor. Şimdiye kadar hizmet vererek oluşturduğunuz ve ortaklı hareket edilen işleriniz bitiyor. Kişisel alanınızla ilgili şimdiye kadar emek vererek düzenleme yaptığınız ve koruduğunuz değerler başka aşamaya geçiyor. Yükselen Aslanlar, Kova burcu dolunayı sizi hayatın başka aşamasına geçiriyor.

YÜKSELEN BAŞAK BURCU: İş koşullarınız, günlük aktiviteleriniz, sağlığınız, mecburi ve zorunlu işleriniz, beslenme düzeniniz. Kova burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile şimdiye kadar hizmet vererek tanıtım yaptığınız işlemler tamamlanıyor. Kişisel konumunuzla ilgili düzenlemenin bedelleri netlik kazanıyor. Alternatif süreci bitiren dolunay, anlaşmalarda güvence oluşturuyor.

YÜKSELEN TERAZİ BURCU: Yetenekleriniz, hobi, spor, ek gelir, konfor alanınız, gezileriniz, eğlence aktiviteleriniz varsa aşk hayatınız ve çocuklarınızın durumu. Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile şimdiye kadar hizmet ve emek verdiğiniz süreç tamamlanıyor. Korumaya aldığınız planlarınız sonuçlanıyor. Kişisel durumunuzu ilgilendiren çıkış noktası oluşuyor. Beklenmedik değişimin içerikleri netlik kazanıyor.

YÜKSELEN AKREP BURCU: Ailevi konular, yerleşim, toprak, arsa ve emlakla ilişkili gelişmeler varsa eş kariyeri ve temel oluşturacak unsurlar kova burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Almış olduğunuz sorumluluklarınız ve hizmet ettiğiniz konularda değişim netleşiyor. Güç kazanacağınız sevineceğiniz gelişmeler içindesiniz. Maddi konularda korumaya aldığınız ve hedeflendirdiğiniz konular başka aşamaya geçiyor.

YÜKSELEN YAY BURCU: Yazışma, sözleşme, iletişim ve iletişim aletleri üzerinden ilerleyen işleriniz, kısa eğitim programları ve varsa kardeşlerinizin içinde bulunduğu şartlar. Kova burcunda gerçekleşecek dolunay, gelişmeleri netleştirirken kişisel olarak uygulamaya aldığınız programlarınızın son durumunu netleştiriyor.

YÜKSELEN OĞLAK BURCU: Maddi kaynaklarınız, kişisel kazancınız ve rızkınız. Kova burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar hizmet yolu ile emek verdiğiniz konular netlik kazanıyor. Bankacılık ve ödemelerle ilgili içerikler aydınlanırken bazı konulardaki engeller kalkıyor. Kova burcu dolunayı finansal konularda beklenmedik sonlanmalar getiriyor.

YÜKSELEN KOVA BURCU: Kişisel durumunuz, kimliğiniz ve sizi var eden etkenler ve varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi. Kova burcunda gerçekleşecek olan dolunay kişisel durumunuza vermiş olduğunuz hizmetin karşılığını netleştiriyor. Engellerin kalktığı döneneme giriyorsunuz. Ortaklı alanda şimdiye kadar koruduğunuz değerler ve yenilikler bitiyor. Kova dolunayı psikolojik olarak sizi başka aşamaya taşıyor.

YÜKSELEN BALIK BURCU: Zorluklarınız, kontrolünüz dışında kalan konular, okul, hastane, hapishane, arşiv, dosyalama gibi içerikler ve varsa yurt dışı bağlantılarınız netleşerek başka aşamaya geçiyor. Bağlantı oluşturduğunuz işlerinizle ilgili konularda beklenmedik içerik belirliyor. Kova burcu dolunayı sizin zahmetli işlerinizi sonuçlandırıyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.