Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Aslan burcunda yeni ay 30.07.2024

4 Ağustos 2024 tarihinde Aslan burcunun 12 derecesinde yeni ay meydana geliyor. Yeni ay dönemleri yeni başlangıçları ve yeni oluşumların zamanının geldiğini haber verir. Ay, iyi açılar içindeyse başlangıçlarda kolaylık olur. Burçlar kuşağında Aslan burcu; yaratıcılık, öz güven, sanat, şans, yatırımlar, spor, gençler ve hobilerle ilişkilidir.

Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay, yine bu konular üzerinden yeni açılımlar ve yeni oluşumların olacağını haber veriyor. Aslan burcu yeni ayı, bireysel ve yöneticilerle ilişkili konuların başka aşamaya geçeceğini, değişken koşulları, daha iyi duruma taşımak için kurulacak bağlantılarla ve yeni bilgilerle yeni içerikler oluşturulacağını ön görüyor. Aslan burcu yeni ayı, ayrıca yeni bir salgın hastalığın olacağını da haber veriyor. Yeni ayın enerjisi, bankacılıkla ilgili yeni sorumlulukların şekil değiştireceğini ve yeni hizmet sürecine geçileceğine de vurgu yapıyor.
Aslan burcu yeni ay zamanları, sarp kayalıklar, ormanlık alanlar, çöller, saraylar, gösterişli yapılar, parklar ve baca görevi gören yerlerin durumları öne çıkar.

Sağlıkla ilişkili olarak, sırt ağrıları, kaburgalar, kalple ilişkili rahatsızlıklar ve salgın hastalıklar önem taşır.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE ASLAN BURCUNDA YENİ AY
YÜKSELEN KOÇ BURCU
: Özel hayatınız, yeteneklerinizin içeriği, hobileriniz, konfor alanınız, spor, eğlence aktiviteleriniz, ek gelir, gezileriniz, aşk hayatınız varsa çocuklarınızın durumu. Bu konularda ortaklı ilerleyen süreç bitiyor. Yeni başlangıçlar içindesiniz. Yeni bir bilgi ağı kuruyor ve gelişmeleri yönetiyorsunuz. Geleceğe yönelik temel oluşturduğunuz projelerinizi güçlendirerek şekil veriyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞA BURCU: Ailevi konular, yerleşim, köklerinizle ilişkili durumlar, arsa, toprak, emlak gibi konular ve temellerinizi var eden unsurlar. Bu konularda ortaklı ilerleyen içerikleri tamamlıyorsunuz. Yeni bilgilerle yeni bağlantılar oluşturuyor ve süreci yönetiyorsunuz. Aslan burcu yeni ayı ile ortaklı alanda sorumluluklarınıza yeni şekil vererek güç kazandırıyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER BURCU: Yazışma, sözleşme, iletişim gerektiren konular, kısa eğitim programları, iletişim aletleri üzerinden ilerlettiğiniz işlemleriniz, hareket alanınız varsa kardeşlerinizin içinde bulunduğu durum. Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni gelişmeler başlıyor. Bu konulardaki ortaklı içerikleri tamamlıyorsunuz. Aslan burcu yeni ayı ile yeni bilgilerle yeni bağlantılar kuruyor ve süreci yönetiyorsunuz. Kişisel konumunuzu ilgilendiren sorumluluklarınız yeni formunu alıyor.

YÜKSELEN YENGEÇ BURCU: Maddi kaynaklarınız, kazancınız ve finansal konular. Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Ortaklı harcamalarınızın içeriği tamamlanıyor. Kazancınızla ilgili yeni bilgilerle yeni bağlantılara geçiyorsunuz ve yeni oluşumları yönetiyorsunuz. Kişisel alanınızı ilgilendiren içerikler yeni formunu alıyor.

YÜKSELEN ASLAN BURCU: Kişisel durumunuz, sizi var eden unsur ve etkenler, kimliğiniz ve sağlığınız. Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni bağlantı gerektiren oluşumlar başlıyor. Yeni bilgilerle süreci yönetiyorsunuz. Aslan burcu yeni ayı ile temellerinizi güçlendiriyorsunuz.

YÜKSELEN BAŞAK BURCU: Kontrolünüz dışında kalan oluşumlar, zorluklarınız, hastane, hapishane gibi yerlere olan işleriniz, dosyalama ve arşivleme ile ilişkili içerikler varsa yurt dışı bağlantılarınız. Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ile bu konularla ilişkili olarak ortaklı hareket etmek durumunda kaldığınız detayları tamamlıyorsunuz. Yeni bilgilerle yeni bağlantılara geçiyor ve süreci yönetiyorsunuz. Aslan burcu yeni ayı ile iletişim gerektiren konularda güç kazanıyorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİ BURCU: Sosyal alanınız, organize işleriniz, geleceğe yönelik planlarınız ve arkadaşlıklarınız. Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ile yeni oluşumlar başlıyor. Yeni bilgilerle yeni bağlantılar kuruyor ve süreci yönetiyorsunuz. Aslan burcu yeni ayı ile maddi manevi güç kazanıyorsunuz.

YÜKSELEN AKREP BURCU: Kariyer alanınız, toplumla ilişkili işleriniz, profesyonel olarak ilerletmiş olduğunuz içerikler ve unvanınız. Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ile yeni oluşumlar başlıyor. Yeni bilgilerle yeni bağlantılar kuruyor ve süreci yönetiyorsunuz. Aslan burcu yeni ayı ile kişisel konumunuz güç kazanıyor.

YÜKSELEN YAY BURCU: Akademik alan, şirket, basın-yayın, ticari işler, hukuk, seyahatler, uluslararası konular ve inançlarınız. Bu konuların hangisi ile ilişkili iseniz, Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ile oluşumlar başlıyor. Şimdiye kadar ilerleyen ortaklı rota bitiyor. Yeni bilgilerle yeni bağlantılar kuruyorsunuz ve gelişmeleri yönetiyorsunuz. Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ile ortaklı konularda yeni görüş alanı belirliyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAK BURCU: Banka hesaplarınız, ödemeler, alacaklar, nafaka, sigorta ve psikolojiniz. Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ile ortaklı hareket edilmesi gereken süreci tamamlıyorsunuz. Yeni bilgilerle yeni bağlantılar kuruyor ve gelişmeleri yönetiyorsunuz. Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ile geleceğinize şekil veriyorsunuz.

YÜKSELEN KOVA BURCU: Ortaklıklarınız, birlikte hareket ettiğiniz kişiler, partneriniz, danışmanlıklarınız (doktor, öğretmen, avukat, usta, marangoz) varsa davalarınız ve eşinizin şartları; Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Ortaklı işlerinizi bitiriyorsunuz. Yeni bilgilerle yeni bağlantılara geçiyor ve süreci yönetiyorsunuz. Aslan burcu yeni ayı ile güç kazanıyorsunuz.

YÜKSELEN BALIK BURCU: İş temponuz, günlük aktiviteleriniz, sağlığınız, zorunlu ve mecburi işleriniz, beslenme düzeniniz varsa kiracılarınız ve çalışanlarınız. Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Bu konularda şimdiye kadar danışarak ilerletmiş olduğunuz işlerinizi tamamlıyorsunuz. Aslan burcu yeni ayı temellerinizi güçlendiriyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum