Tecavüz etmemiş dert dinlemiş!

'Doğa üstü yetenekleri' olduğunu öne sürerek 1'i erkek 4 üniversite öğrencisini tedavi bahanesiyle taciz ve tecavüz ettiği gerekçesiyle 60 yıla kadar hapsi istenen 60 yaşındaki İbrahim Öztaş “Beni suçlayanlar gözlerimin içine baksın. Onlarla sadece sorunl

Tecavüz etmemiş dert dinlemiş!

'Doğa üstü yetenekleri' olduğunu öne sürerek 1'i erkek 4 üniversite öğrencisini tedavi bahanesiyle taciz ve tecavüz ettiği gerekçesiyle 60 yıla kadar hapsi istenen 60 yaşındaki İbrahim Öztaş “Beni suçlayanlar gözlerimin içine baksın. Onlarla sadece sorunlarını konuştuk” dedi

SAMSUN'da yaşanan taciz ve tecavüz olayı şöyle gelişti: Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencisi 24 yaşındaki S.Ö., okul arkadaşı 22 yaşındaki L.Ç.'ye belindeki ağrılardan şikayet etti. L.Ç. de Atakum Beldesi'nde oturan doğa üstü yeteneklere sahip bir uzmanı tanıdığını anlatırken genç kızı evine davet etti. Arkadaşının evine giden S.Ö., burada uzman olduğunu söyleyen İbrahim Öztaş ile bir süre sohbet ettikten sonra bacaklarının eğri olduğunu ve etek giyemediğini anlattı. Bunun üzerine İbrahim Öztaş da doğa üstü yeteneklerini kullanarak masaj yapması halinde bacaklarının düzeleceğini belirtti. Sohbet sırasında L.Ç.'nin getirdiği kahveyi içen genç kız, bir süre sonra bilinci açık olarak kendinden geçti. Ardından mesaj yaptırmak için Öztaş ile birlikte başka bir odaya gitti. İddiaya göre S.Ö.'nün karşı koyamaması üzerine Öztaş, kızla ters ilişkiye girdi. Kendisine gelmesinden sonra polise giden kız, Öztaş'tan şikayetçi oldu. Yakalanan L.Ç. ve İbrahim Öztaş'ın başka kişileri de kandırdığı ortaya çıktı. İfadeleri alınan 2 sanık daha sonra tutuklandı. L.Ç. 6 ay tutuklu kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken Öztaş'ın tutuklu yargılanmasına devam edildi. Öztaş hakkında 60, kendisine yardımcı olan L.Ç. için de 30 yıla kadar hapis cezası verilmesini istedi. Sanıklardan Öztaş “Mağdurlar bana iftira atıyor. Buraya gelsinler ve gözlerimin içine bakarak olayı anlatsınlar. Saatlerce onların sorunlarını konuştuk” dedi. Mağdur üniversite öğrencilerinden alınan kan ve idrar örneklerinde Adli Tıp Kurumu'nca yapılan incelemede uyuşturucu ve uyku verici ilaç izine rastlanıldığı belirlenirken mahkeme heyeti sanık ve avukatına son savunmalarını hazırlamaları için süre verip duruşmayı erteledi.

Tuzağa düştüm

Üniversite öğrencisi S.Ö. tuzağa düşürüldüğünü belirterek şikayetçi olurken, İbrahim Öztaş ile suç ortağı olduğu iddia edilen L.Ç. suçlamaları reddetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler