Tamer Atasoy

Tamer Atasoy

Önce skor, sonra oyun...

Henüz sezon başı olmasına rağmen çalkantılı bir sezon başlangıcı yaşanır hale geldi.

Ruzomberok maçlarında oynanan oyun, Rapid Wien maçının kaybedilmesi ve dahası iyi bir oyun oynanamaması, akabinde Sivasspor karşısındaki beraberlik tartışmaları da beraberinde getirdi.

Trabzonspor önemli sayıda transferler yaptı fakat hala eksikler var. Takımın oturması da zaman alacak. Belli bir süre oyun aman aman seviyede olmayabilir ancak bu süreyi tolere edecek olan ana etken skorlar... Şayet takım bir kimlik kazanana kadar skorlar da istenen seviyede olmazsa, Abdullah Hoca'nın işi zorlaşacak.

Trabzonspor bir yandan takımın eksik bölgelerine, takıma eşik atlatacak kalitede takviyeler yapmalı. Diğer yandan da, takım oturana kadar en azından kısa vadeli, daha sonuç odaklı bir anlayışla hareket etmeli. Oynanan oyunlar keyif vermese bile, en azından sezon başında erken bir kırılma yaşanmamış olur ve teknik ekibin de kredisi zarar görmez...

YAZIYA YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum