Tamer Atasoy

Tamer Atasoy

Trabzonspor avantajlı döndü

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Ruzomberok'u 2-0 ile geçti ve rakibine karşı avantaj yakaladı.

Henüz sezonun ilk maçı olması ve skor olarak iyi başlangıç yapmak önemli.

Oyuna dair konuşmak için çok erken olduğunu ifade etmek gerek: Sezon erken açılacağı için kısıtlı sayıda maç yapıldı ve Ruzomberok maçı, Trabzonspor'un 3. maçıydı.

Şüphesiz takımın hala önemli ihtiyaçları mevcut. Başkan Doğan da bunu ifade ederek 5-6 transfer daha yapılacağını ifade etmişti.

Oyun ilk maç özelinde tatmin edici olmasa da birkaç ismin bireysel performansla öne çıktığını söylemek gerek. Uğurcan Çakır sık sık eleştirildiği sezonundan ardından, yeni sezonun ilk resmi maçında oldukça başarılı bir performansa imza attı. Keza skorun da Trabzonspor lehine olmasında belirleyiciydi.

Dragus zaman zaman iyi işaretler verdi. Trezeguet üretkenlik anlamında iyiydi. Bu isimlerin dışında oyuna sonradan dahil olan Cihan Çanak attığı şık golle şüphesiz heyecan yarattı.

Henüz ortada bir takım oyunu ve oturmuş bir anlayış olmadığı için genel ifadeler kullanmak zor. Bireysel olarak birkaç oyuncu ile maç kazanılmış oldu.

Bu süreçte Trabzonspor'un bir kazaya uğramaması, kısa süre içinde de eksiklerini giderip takımı oturtması karşımıza çıkabilecek en olumlu tablo olacak.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum