Tamer Atasoy

Tamer Atasoy

Rapid Wien maçı çok daha zor olacak

Trabzonspor yeni sezon öncesi ilk resmi maçlarını Ruzomberok ile oynadı.

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Ruzomberok 2-0, iç sahada ise 1-0 ile geçildi.

3. ön eleme turunda rakip ise Rapid Wien oldu.

Ruzomberok maçları hem sezonun ilk resmi maçları olması hem de transfer sürecinin devam etmesi nedeniyle olumlu ya da olumsuz konuşmanın zor olduğu maçlar.

Trabzonspor için 2 maçlık periyotta bireysel performansları ve futbolcuların fiziksel olarak durumlarını ele alabiliriz.

Sezonun ilk maçları olmasına karşın futbolcuların fizik ve kondisyon açısından olumlu sinyaller verdiğini ifade edebiliriz. Bunun dışında özellikle yeni transferlerden Dragus ve Cihan Çanak sadece attıkları gollerle değil oyun içinde de takıma faydalı olacaklarına dair izlenim uyandırdı.

Ruzomberok maçı geride kaldı. Sıradaki rakip Rapid Wien. Rapid, Ruzomberok'a göre çok daha iyi ve organize bir takım. Trabzonspor'u zorlu bir tur mücadelesi bekliyor. Bordo mavili takımın tur için, Ruzomberok karşısındaki oyundan çok daha iyi oyunlara ihtiyacı olacak.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.