Tamer Atasoy

Tamer Atasoy

Trabzonspor hak ederek finalde

Trabzonspor, Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Karagümrük'ü 4-0 ile geçerek final biletini aldı.

Mücadelenin ilk bölümü, her iki takımın da istediklerini yapamadığı ve üretkenliğin zayıf olduğu bir bölümdü.

İkinci yarıda Karagümrük'ün tura ortak almak için aldığı riskler, Trabzonpsor'un ön alan baskısını daha başarılı yapması maçı daha keyifli hale getirdi.

Meunier'in harika asisti ve Onuachu'nun golü kilidi açtı. Trabzonspor bu golle birlikte çok daha rahat ve istediğini yapan bir görüntüye büründü. Nitekim 4-0 gibi bir skorla da final biletini kaptı.

Abdullah Hoca'nın da göreve geldiği günden bu yana ifade ettiği gibi, Trabzonspor için en gerçekçi hedef Türkiye Kupası'ydı. Trabzonspor o hedefe şimdi bir adım uzakta.

Şayet Trabzonspor Türkiye Kupası'nı alırsa ve ligde de üçüncülük hedefine ulaşabilirse, Avcı göreve geldikten sonra yapılabilecek en iyi dereceleri yakalamış olacak.

YAZIYA YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.