Tamer Atasoy

Tamer Atasoy

Trabzonspor - Beşiktaş maçına dair...

Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın ayrılığı ve Şenol Güneş'in göreve gelişi sonrası ilk maçında Beşiktaş karşısında çıktı. Müsabaka 1-1 tamamlandı.

Visca, 13. dakikada doğrudan kırmızı kart görerek oyun dışında kalınca, şüphesiz Trabzonspor'da hiç hesapta olmayacak şekilde planlar alt üst oldu.

13. dakikadaki kırmızı kartın şoku, 4 dakika sonra Okay Yokuşlu'nun attığı golle bir anda ortadan kalktı. Tribünler de işin içine girince, Trabzonspor en azından savunma anlamında bir direnç ortaya koydu.

Dakikalar ilerledikçe, Beşiktaş baskısını artırdı ve 39'da Gedson ile golü buldu. İlk yarı 1-1 tamamlandı.

Şenol Hoca, 10 kişi devam eden maçta göreve iyi olan skora rağmen ikinci yarıya iki değişiklikle başladı. Bardhi ve Orsic kenara gelirken, Cihan ve Dragus oyun dahil oldu. Bu hamle, geride bekleyip daha çabuk rakip kaleye top taşıma amacı taşıyordu. Fakat Dragus'un gününde olmaması, Şenol Hoca'nın planlarını sektere uğrattı.

Uğurcan'ın da iyi bir performansı ile, Trabzonspor talihsiz şekilde 10 kişi kaldığı maçtan 1 puanı aldı.

Maçtan sonra Şenol Hoca, oyuncuların mücadelesinden memnun olduğunu ifade etti fakat, 10 kişi kalınmış olsa da daha fazla fırsat bulmaları gerektiğini söyleyerek öz eleştiride de bulundu.

Beşiktaş maçı kazanılabilmiş olsa, Şenol Hoca sert bir rüzgarla beşinci dönemine giriş yapmış olacaktı. Oyun anlamında, henüz maçın başında görülen kırmızı karttan dolayı değerlendirme yapmak zor. Şimdi Trabzonspor'un önünde Kayserispor ve Gaziantep FK ile 4 gün içinde oynanacak 2 maç var. Bu maçlar, oynanacak oyunlardan ziyade Trabzonspor'un sezon başından zirve yarışında geri düşmemesi için, kazanılması gereken önemli maçlar.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.