Tamer Atasoy

Tamer Atasoy

Trabzonspor'un Macaristan kampına dair

Trabzonspor, 1 Temmuz'da başladığı Macaristan kampını tamamladı.

İki hazırlık maçı oynan kampta yeni transferler Ozan, Nwakaeme, Cihan Çanak, Barisic ve Lundstram da yer aldı. Dragus ise son 2 gün kampa dahil oldu.

Erken tamamlanan transferler sonrası, Dragus'u bir kenara koyarsak 5 futbolcu kamp dönemini takımla birlikte geçirmiş oldu. Uyum ve takıma katılma anlamında yeni transferler için güzel bir avantaj oldu.

Hazırlık maçlarının canlı yayınlanmaması bir eksiklik olsa da, hem maçların özetlerinden hem de kamptan edinilen izlenimlerde özellikle Cihan Çanak için olumlu şeyler duyduk.

Cihan Çanak, 2 hazırlık maçında asist yapmasının yanı sıra antrenman performansı ile de beğeni topladı. Teknik kapasitesinin yüksek olduğu, fizik açıdan ise mesafe almaya ihtiyacı olduğu ifade ediliyor.

Henüz yakından takip edememiş olsak da, kampta hemen herkesin aynı görüşte olması, Cihan Çanak adına umutlandırdı.

Dediğim gibi, maçların yayınlanmamış olması ve seviye olarak da Trabzonspor'dan çok aşağıda takımlarla oynanması tam bir kıstas değil. Diğer transferleri değerlendirmek, takımın fiziksel durumunu ele almak için 25 Temmuz'da başlayacak Avrupa macerasını beklemek gerecek.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.